Efter års hård skolegang har studenterne fortjent noget særligt. Hvad med at overraske studenten med en personlig og uforglemmelig oplevelsesgave? Vi har samlet vores bedste bud på oplevelser til studenten – studentergaver til enhver smag og ethvert budget. 

Vores oplevelsesgavekort er med 24 måneders gyldighed og fuld bytteret.

 

Idéer til årets studentergave

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Den perfekte studentergave

At finde den perfekte studentergave er helt særlig udfordring. Studenten som skal modtage gaven befinder sig et helt særligt sted i livet, hvor gaven skal passe ind. De fleste studenter har, for første gang i deres liv, ramt en periode med ultimativ frihed. Nogle skal direkte videre på universitetet eller i jobs, mens rigtig mange forlænge friheden med et sabbatår eller to.

Pointen er, at studentergaven skal passe ind i den situation. Hvordan kan din gave understrege friheden og måske ligefrem fremprovokere at studenten nyder det optimalt?

Hvilke oplevelsesgaver understreger frihed? Her er et bud i hvert fald:

Tag chancen

Studentergaver med størt begejstringspotentiale er typisk også de mest risikable gaver. Enten rammer den plet eller helt ved siden af. Vores råd til dig: Tag chancen! Et eksempel: Faldskærmsudspring. En uforglemmelig oplevelse, som kan skabe enorm glæde og overraskelse. Der er dog nogle som vil blive mere skræmte end glade. Skulle det ske, tilbyder vi selvfølgelig 14 dages fuld fortrydelsesret og 24 måneders fri bytteret.

Studentergave til hende

Hvad giver man til studinen? Lad os dele det op i to kategorier:

  1. Rigtige pigeoplevelser til fuld afslapning og forkælelse – noget der er ekstra hårdt brug for efter en hård eksamensperiode efterfulgt at den berygtede studenterkørsel og de mange fester. I den kategori er det oplevelser som ansigtsbehandlingopholdspadage og lignende som kunne være den perfekte studentergave til hende.
  2. Der er en kategori af oplevelser som vi holder meget af, som skaber glæde hos langt de fleste – piger og drenge. Det er oplevelser som udfordrer, river gavemodtageren væk fra hverdagen og i mange tilfælde giver en uforglemmeligt adrenalinrus. Populære oplevelser i den kategori er ballonflyvningfaldskærmsudspringbungyjump og lignende.

Hvilken kategori passer til hende du skal give gave?

Studentergave til ham

Ligesom med vores gaveidéer til studinen, så kan studentergaver til ham deles ind i to kategorier.

  1. Oplevelser som er rolige i tempo og som markerer at studenten er blevet voksen. Efter en uge med druk og dårlig mad, er det måske på tide at stundenten får sig nogle gastronomiske oplevelser? Gode bud her kunne være ølsmagningvinsmagning og måske eget whiskyfad.
  2. Ligesom ved studentergaver til hende, så er der en kategori af studentergaver til ham, som passer perfekt ind i den livssituation en student står i. Der er ikke mange nyudklækkede mandlige studenter, som ville sige nej til køreture i Ferrari eller Lamborghinihelikopterture eller igen, faldskærmsudspring.

Vi håber ovenstående har fået dig lidt tættere på den perfekte studentergave.

Skal det være endnu vildere? Hvad med en rejse? 

 

Flere gaveidéer

Studentergaver til hende

Læsetid: 6 min.

Studentergaver til ham

Læsetid: 7 min.

Oplevelsespakker

Læsetid: 18 min.