Velkommen til Oplevelsesprisen 2020

Et DuGlemmerDetAldrig initiativ

Vinderne er fundet

Brugerne har nomineret, juryen har fundet finalisterne og I stemt på jeres favoritter – Vinderne er nu fundet.

Følg med på Facebook og her på siden når vi I den kommende tid præsenterer vinderne af Oplevelsesprisen 2020.

Se finalister og vindere nedenfor

Om Oplevelsesprisen

Oplevelsesprisen er opstået ud fra et ønske om at sprede anerkendelse og interesse for de mange fantastiske oplevelser, der er i Danmark. Det handler om at påskønne de dygtige mennesker, der leverer kvalitetsoplevelser og gør dét lille ekstra for at give danskere oplevelser helt i top.

Oplevelsesprisen har kørt af 3 runder; i år 2013, 2014 og 2015. Mere end 60.000 danskere har været engageret i løbet af både nominerings- og stemmerunderne tidligere. Nu gør vi det igen. 2020 er året, hvor Oplevelsesprisen genopstår for 4. gang. Større og bedre end nogensinde før.

De nominerede i Oplevelsesprisen bestemmes 100% af de oplevelsesglade danskere. Ja, dig. Din stemme kan være med til at afgøre, hvem der løber med titlen i en af de 5 kategorier. 

Sådan finder vi vinderne

Mød juryen

En vigtig del af Oplevelsesprisen er vores jury. De udvalgte jurymedlemmer er med til at beslutte, hvilke nominerede oplevelser, der fortjener at gå videre til finalerunden. Juryen træffer deres beslutninger på baggrund af antal nomineringer, kvalitetskriterier for hver kategori samt deres dybe kendskab til oplevelsesbranchen.

Dorte Kiilerich

Dorte Kiilerich arbejder professionelt med destinations- og oplevelsesudvikling i hendes egen virksomhed på 8 år – Living Concepts – og som forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland. Der ud over har hun en række bestyrelsesposter turistvirksomheder og -organistioner så som Sagnlandet Lejre med den nye Vikingekongehal, Fonden Geopark Odsherred og Sydvestjyske Museer med bl.a. Heksemuseet. Dorte har mere end 20 års erfaring fra turisme industrien bl.a. som direktør i VisitDenmark, VisitNordsjælland og VisitNorway.

Jimmi Stæhr-Petersen

Jimmi Stæhr-Petersen er direktør hos Destination Himmerland, der er ansvarlig for turismeudvikling på vegne af turismeerhvervet i Vesthimmerland og Mariager kommune. Han kommer med erfaringer og indsigt fra restaurationsbranchen, både som restauratør, rådgiver og bestyrelsesmedlem for det Danske Kokkelandshold.

Line Wagener

Line Wagener driver bloggen Alleud.dk som er en af Danmarks største outdoorblogs om aktiv ferie og friluftsliv med børn. Sideløbende arbejder Line som selvstændig konsulent med særlig ekspertise indenfor friluftsliv, natur og kultur. Hun har været involveret i en række større projekter bl.a. Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Bag om Oplevelsesprisen

Bag Oplevelsesprisen står TrueStory Group, som er firmaet bag DuGlemmerDetAldrig.dk & TrueStory.no.

TrueStory er en digital oplevelsesplatform med et håndplukket udvalg af de bedste, lokale oplevelser, der siden 2012 har sendt mere end en kvart million danskere ud på oplevelse. Vores mission er at sende så mange mennesker ud på oplevelser, da vi tror på, at gode oplevelser, er godt for sjælen.

Oplevelser bringer mennesker sammen gennem de fælles minder og historier, oplevelserne skaber. Vi ønsker, at blive den største digitale oplevelsesplatform i Europa, hvor du kan finde de bedste oplevelser at dele med dem, du holder af.

Gennem Oplevelsesprisen er vi ét skridt tættere på det mål.