Velkommen til Oplevelsesprisen

De er derude. De vilde, de farverige, de afslappende, de lærerige, de nye, de kendte – de bedste. Oplevelser findes i alle størrelser og former. Store, som små – alt har ret. Hos Truestory vil vi gerne hylde de mange oplevelser og oplevelsesudbydere, der findes. Og vi har brug for din hjælp til at gøre det. 

Har du været på en oplevelse, der har gjort et særligt indtryk på dig? En oplevelse, der har skabt minder sammen med dem, du holder af? En oplevelse, du har svært ved at ryste af dig? Så er det her, du kan give dem din stemme.

Du kan selvfølgelig både stemme på oplevelserne, som vi har på vores side og alle de andre gode oplevelser, du har været på rundt omkring i landet.

 

Sådan finder vi vinderne

 1. Nomineringsrunde

 2. Oplevelserne med flest nomineringer kommer med i finale-runden

 3. Afstemning på finalister

 4. Præsentation af vinderne

 
 

Vindere af Oplevelsesprisen 2022

Mest unikke ophold

Nu er det tid til at stemme på det mest unikke ophold i Danmark til Oplevelsesprisen 2022.

I har nomineret, og vi har lyttet – og nu er de 10 finalister klar.

Hos Truestory vil vi gerne hylde de mange oplevelser og oplevelsesudbydere, der findes, og vi har brug for din hjælp til at gøre det.⁠

Lige nu leder vi efter Danmarks mest unikke ophold 2022, og vi har brug for dine stemmer. Det er nemlig dig, der 100 % afgør, hvem der løber med prisen!⁠

Som tak for hjælpen giver vi dig også muligheden for at vinde et lækkert gavekort til fede oplevelser fra vores platform.

Stem og vær med i vores give away

 1. Kragerup Gods

 2. Marienlyst Strandhotel

 3. Kurhotel Skodsborg

 4. Camp Adventure

 5. Marsk Camp

 6. Hotel Fjordgaarden

 7. Løvtag Treetop Hotel

 8. 18b

 9. Hornbækhus

 10. HimmerLand

Source: Der bliver trukket lod blandt alle deltagere, og vinderen får direkte besked. Du kan nominere til og med 10. maj 2022.

Mest unikke ophold

Nominer dit mest unikke ophold i Danmark til Oplevelsesprisen 2022.

Har du haft et ophold udover det sædvanlige? En unik oplevelse du bare må inspirere andre til at opleve sammen? Et fantastisk ophold du gerne vil klappe værten på skulderen for?

Hos Truestory vil vi gerne hylde de mange oplevelser og oplevelsesudbydere, der findes, og vi har brug for din hjælp til at gøre det.⁠

Lige nu leder vi efter Danmarks mest unikke ophold 2022, og vi har brug for dine nomineringer. Det er nemlig dig, der 100 % afgør, hvem der løber med prisen!⁠

Som tak for hjælpen giver vi dig også muligheden for at vinde fede oplevelser fra vores platform.

Nominér og vær med i vores give away

Source: Der bliver trukket lod blandt alle deltagere, og vinderen får direkte besked. Du kan nominere til og med 1. maj 2022.

 
 

Ambassadør for Bedste Smagsoplevelse

Mads Niemann

Mads Niemann er kok og madentusiast og hver dag inspirerer han sine tusinder af følgere på Instagram til gode smagsoplevelser.

Mads er gift med Liv Martine, som du måske som vinderen af Den Store Bagedyst i 2015. De bor sammen på en gård i Nordjylland.

Han driver sammen med sin kone og deres samarbejdspartner Simone Thorup Eriksen maduniverset Spisetid, hvor du kan blandt andet kan få din egen platform med opskrifter, bygge dine egne retter og se online madlavningskurser med Mads.

Mads arbejder til dagligt som professionel kok på en lokal restaurant, mens han deler ud af sine imponerende madkundskaber online.

Om Oplevelsesprisen

Oplevelsesprisen er opstået ud fra et ønske om at sprede anerkendelse og interesse for de mange fantastiske oplevelser, der er i Danmark. Det handler om at påskønne de dygtige mennesker, der leverer kvalitetsoplevelser og gør dét lille ekstra for at give danskere oplevelser helt i top.

Vi har uddelt Oplevelsesprisen i 2013, 2014, 2015 og 2020. Vi besluttede os for at genoplive Oplevelsesprisen sidste år, da vi mente, at oplevelsesværterne rundt om i landet i dén grad fortjente et klap på skulderen for alt deres arbejde.

De nominerede i og vinderne af Oplevelsesprisen bestemmes 100% af de oplevelsesglade danskere. Ja, dig. Din stemme kan være med til at afgøre, hvem der løber med titlen i en af de 6 kategorier. 

 

Oplevelsesprisen bliver uddelt i følgende kategorier

Bedste Smagsoplevelse

Oplevelser, der giver dig smag på mere.

Afslappende velværeoplevelser

Oplevelser & ophold, der sætter hverdagen på pause; for en stund eller måske en hel weekend.

Mest unikke ophold

Unikke ophold, der ikke bare er et afbræk fra hverdagen, men noget helt særligt, I aldrig glemmer.

Outdoor oplevelser

Mærk naturen & mærk, at du lever! Oplevelser til lands, til vands & i luften.

Familieoplevelser

For de store, for de små – de oplevelser, hele familien gerne vil på.

 
 

Bag om Oplevelsesprisen


Bag Oplevelsesprisen står Truestory Group, som er firmaet bag Truestory.dk & Truestory.no.

Truestory er en digital oplevelsesplatform med et håndplukket udvalg af de bedste, lokale oplevelser, der siden 2012 har sendt mere end en kvart million danskere ud på oplevelse. Vores mission er at sende så mange mennesker ud på oplevelser, da vi tror på, at gode oplevelser, er godt for sjælen.

Oplevelser bringer mennesker sammen gennem de fælles minder og historier, oplevelserne skaber. Vi ønsker, at blive den største digitale oplevelsesplatform i Europa, hvor du kan finde de bedste oplevelser at dele med dem, du holder af.

Gennem Oplevelsesprisen er vi ét skridt tættere på det mål.

 
 

Tidligere vindere

 

2022

Mest unikke ophold

 

Marienlyst Strandhotel

 

Afslappende velværeoplevelser

 

Marienlyst Strandhotel

 
 

2021

 

Bedste Smagsoplevelse

 
 

2020

 
 

Måske er du også interesseret i...

Mad og drikke

Læsetid: 5 min.

Selfcare

Læsetid: 4 min.

Sammen

Læsetid: 2 min.