København er for alvor kommet på det gastronomiske verdenskort, og det er det helt perfekte sted at tage på madkursus og lære fra nogle af de bedste kokke i Danmark.

Hvis du leder efter et madkursus i København, så har vi her fire forslag til, hvor du kan tage hen.

Timm Vladimirs Køkken er en af vores absolutte favoritter, når det kommer til madkurser. Som navnet antyder, er kokkeskolen startet af Timm Vladimir, som måske er bedst kendt fra tv. Siden 2012 har han og hans søde og dygtige team dog undervist til en masse forskellige madkurser. Teamet består af både udlærte kokke, madskribenter og madbloggere, men fælles for dem alle er, at de er virkelig passionerede omkring madlavning, forstår hvordan man laver den helt perfekte bearnaise sauce og er virkelig gode til at lære fra sig. Hvad enten det er teknikker, opskrifter eller smagskombinationer, så kommer du altid hjem med noget nyt i rygsækken. Og så er underviserne rigtig søde, og de skal nok lade være med at grine af dig, hvis du ikke er helt med på, hvad molekylær gastronomi er for noget. Du kan se vores madkurser hos Timm Vladimir lige her

Kokkeriet er en Michelin-restaurant i hjertet af København, og er en af de få af slagsen, som tilbyder madkurser eller kokkeskoler. En enkelt torsdag om måneden inviterer de nemlig indenfor til kokkeskole, hvor du kan lære at lave helt rigtig gourmetmad fra vaskeægte stjernekokke. Hvis man er bare det mindste interesseret i mad, er chancen for at lave gourmetmad i en Michelin-restaurant sammen med de her stjernekokke rimelig interessant, for at sige det mildt. Kokkeriet har sørget for opvasker og tjener, så når I er færdige med at trylle i køkkenet, sætter I jer til rette i restauranten og bliver vartet op af det flinke personale. Der er altid en hyggelig, men ambitiøs stemning og du kan næsten ikke undgå at blive klogere på den her kokkeskole. Måske kan du endda hive nogle insidertips ud af kokkene.

Meyers Madhus er et af de helt populære steder, når det gælder madkursus i København. Vi kender vist alle Claus Meyer og hans kogebøger, deli’er, restauranter og tv-programmer, men han lærer altså også fra sig – eller hans medarbejdere og kokke gør. Du kan både lære at bage virkelig lækkert brød helt fra bunden, lave mexicansk street food (du bliver et hit til madaften) eller komme på pølsekursus, så du kan lave de allerbedste hotdogs. Så uanset om du vil udforske helt nye gastronomiske områder, eller om du vil være bare lige lidt bedre til at bage morgenbrødet derhjemme, så kan du få hjælp, råd og vejledning hos Meyers Madhus. Den største udfordring er vel nærmest at vælge, hvilket kursus du gerne vil på! Der er jo så mange muligheder. Du kan se alle vores madkurser hos Meyers Madhus lige her

Kurhotel Skodsborg er det sidste madkursus, vi vil fremhæve på listen her. Kurhotel Skodsborg er faktisk et ret lækkert spahotel (de vandt prisen for Best Luxury Wellness Spa Europe 2016) i Nordsjælland, men de går ret meget op i maden også – og at den er sund. Så de har slået sig sammen med Thomas Rode, som tidligere var køkkenchef på Kong Hans, men i dag har en fancy titel som ”Functional Lifestyle Mentor” på netop Kurhotel Skodsborg. Til madkurset lærer han fra sig af tricks og teknikker, og I får lov at lave en lækker tre-retters middag. Du kan også vælge den ”mindre” udgave og tage på madkursus med én af Kurhotel Skodsborgs andre dygtige kokke, som også laver en dejlig tre-retters middag med jer. Der er masser af tips at hente uanset, hvad du vælger!

Det var vores bud på, hvor du kan komme på et lækkert madkursus i København. Husk, du altid kan ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål til priser, tider eller hvad det nu ellers måtte være.

Relaterede: Oplevelser i København

Er du ikke blevet mæt?

Natur, Smag

Østerssafari i Limfjorden

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Thyholm

Smag

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi.

Aarhus C

Smag

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Smag

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel!

Odense C

Smag

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. En velsmagende par- eller venneoplevelse. Læs mere om oplevelsen og book kurset her.

Aarhus C, Valby

Smag

Slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Lav dine helt egen slikkepinde og pynte dem med både sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer, så de bliver helt unikke.

København N

Smag

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade.

Odense C

Smag

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejen kan være drilsk, men heldigvis behøver det ikke at være sådan. Her lærer du, hvordan du nemt bager brød med surdej.

Viborg

Hvorfor booke dit madkursus hos Truestory?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning