Hos Karma Sushi er bæredygtighed, kvalitetsoplevelser og hensyn til miljøet i højsædet.

Karma Sushi har restauranter over hele Danmark med 9 steder i København, Aarhus, Aalborg og hjemstedet Frederikshavn.

 

Oplev Karma Sushi med Truestory her:

 

Det rette fokus

Karma Sushi skaber den høje kvalitet og unikke smag ved hårdt arbejde og stor omtanke. Derfor har det for kæden altid været en selvfølge at tænke på bæredygtighed og miljøet, når det gælder succeskriterier.

Karma Sushi arbejder tæt med sine leverandører for at sikre produkter, der er fanget under de bedst mulige forhold, såvel som produkter, der belaster miljøet mindst muligt.

Og fokusset på miljø og bæredygtighed går hele vejen igennem forretningen.

Karma Sushis tryksager er trykt CO2-neutralt og Svanemærket, hvilket også er tilfældet for rengøringsmidlerne. Vaskeriet, der også er Svanemærket, har stort fokus på mineminering af kemikalier og miljøbelastning.

Flere dele af emballagen er lavet af pap og genbrugspapir, mens gavekortet er lavet af genbrugstræ. Dele af madaffaldet bliver genanvendt til biogas, biodiesel og grønne CO2-venlige løsninger.

 

Karma Sushi handler altid med omtanke.

Karma Sushi
 

Startede i Frederikshavn

Morten Hansson åbnede den første Karma Sushi i 2007 i Frederikshavn. Han er uddannet kok, men fandt hurtigt ud af, at det var vejen frem som selvstændig uden investorer, der passede ham.

“At opstarte Karma Sushi og realisere min drøm om at være indehaver af min egen sushirestaurant, har kostet mig meget. I første omgang var det min Ford Escort og andelslejligheden i København som blev ofret,” fortæller Morten Hansson.

Bilen fik den tjans at agere flyttevogn og transportere byggematerialer, mens lejligheden skulle frigøre de økonomiske midler, der var at finde, som kunne finansiere restauranten.

“Det betød, at jeg kunne åbne dørene for Karma Sushi i april 2007,” siger Morten Hansson.

I dag har Karma Sushi 9 restauranter over hele Danmark.

Om Karma Sushi

  • Karma Sushi har 9 restauranter over hele Danmark

  • Hos restauranterne kan du spise vegansk. Der er flere forretter og en vegansk menu.

  • Til nytår kan du finde nytårsmenu hos Karma Sushi-restauranterne.

Source: Opdateret februar 2022

 

Oplev selv eller køb gavekort til Karma Sushi