En kærestetur eller et kæresteophold i tide (og utide) er guld værd selv i de bedste parforhold.

Der kan nemlig hurtigt gå lidt for meget hverdag i den, når man går derhjemme. Så skal vasketøjet lige ordnes, der skal købes ind til aftensmaden, motioneres og aftenen ender ofte ud på sofaen med fjernsynet tunet ind på det sædvanlige TV-program.

Det kan være tiltrængt at bryde de vante rammer og huske tilbage på, hvordan det er at være nyforelskede: Sommerfuglene i maven, varmen i kinderne og alle de gode grin.

Du kan finde vores bedste forslag til en kærestetur eller et ophold i ind- og udland længere nede på siden.

 

Kæresteophold i Jylland

 

Kæresteophold på Sjælland

 

Kæresteophold med spa og wellness

 

På udkig efter en endags-tur?

Spa- og wellnessophold til det travle par

Her kan i begge smide benene op i smukke og stilfulde omgivelser. Her sættes hverdagens tummerum på pause, og det er tid til at nyde hinanden. Hos Ystad Saltsjöbad i Sydsverige bliver i blandt andet forkælet med en 3-retters middag, en luksuriøs spa og den smukkeste havudsigt.

Vil I blive i Danmark, og gemme jeres kæresteophold i Sverige til en anden gang, skal I tage til Kurhotel Skodsborg. Her får I – præcis som på Ystad Saltsjöbad – også lov til at opleve en prisvindende spa, der byder på 16 forskellige spafaciliteter. Kan I løsrive jer fra spaen, ligger Øresund kun få meter fra Kurhotel Skodsborg, så det er oplagt at gå en tur langs stranden før, den 3-retters middag serveres i restauranten.

 

Vildmarksophold til det eventyrlystne par

Lad alt jeres digitale udstyr blive hjemme og begiv jer sammen ud i naturen.
Hos GoGlamping på Sjælland overnatter i komfortabelt i et 20m2 luksustelt midt i naturen. Der er ikke meget outdoor life på den primitive måde over glamping. Tværtimod. For der er hverken soveposer eller luftmadrasser, der har tabt pusten, men i stedet stole, borde, god mad og en blød seng, så du kan opleve naturen fra sin bedste side på luksus camping. Læs mere om glamping her.

 

Gourmetophold til det madglade par

Drøm jer væk i en verden af velsmag og nydelse og mærk historiens vingesus.
Hos Kragerup Gods sammensætter køkkenchefen jeres overdådige gourmetmenu, mens de klassiske og smukke værelser sikrer jer et dejligt ophold med afslapning i højsædet. Se alle vores mange gourmetophold her.

 

Strækker budgettet sig ikke helt til et kæresteophold?

Hvis pengene er små, men lysten til at hygge med kæresten stadig er stor, så har vi samlet 3 budgetvenlige forslag til en kærestetur.

SpaDag hos Lübker Square

ommetider er det nok bare at trække stikket en enkelt dag. Hos Lübker kan i blandt andet slappe af og nyde hinanden i saunaen, i opvarmede udendørs bade eller foran den knitrende pejs i den finske pejsestue.

Flødebollekursus hos Social Foodies

Har i begge en sød tand? Og vil udfordres på jeres kreative evner? Så kan det være, at i skal kaste jer ud i et flødebollekursus. Social Foodies inviterer jer indenfor til et par hyggelige og sjove timer, hvor i lærer at lave lækre flødeboller – som i selvfølgelig får med hjem som supplement til weekendens slikskål!

Urban High Roping

Er i nogle daredevils? Så kan i udfordre hinanden ved at kravle og svæve rundt oppe i verdens højeste High Roping bane, som befinder sig i København. Det bliver stensikkert en uforglemmelig oplevelse – som måske får nogle nye sider frem hos jer begge?

 

Vil du overraske med en kærestetur?

Er du ved at løbe tør for idéer til at pryde kærestens parfume- eller Xbox-samling?

En kærestetur oplever i sammen, og skaber fælles minder. I kan enten huske tilbage på dengang i sprang op af koldtvandskaret og ind den varme pejsestue hos Lübker, eller dengang i begge var ved at dø af højdeskræk oppe under ovenlysvinduerne hos Urban Ranger Camp – alt imens Dior parfumen langsomt fordufter.

Minder som disse sætter smil på vores læber, og vi husker dem ofte resten af livet.

 

Hvilket kæresteophold passer til jer?