Det er ikke altid bryllupsønsker, man tænker på som det første, når man skal giftes, men det betyder jo ikke, at det ikke er et punkt, der skal krydses af før den store dag.

For har I ikke en ønskeliste og nogle gode bryllupsønsker i ærmet, når folk så småt begynder at spørge, hvad I ønsker jer, så bliver der nok rullet lidt med øjnene.

Derfor har vi længere nede på siden samlet inspiration og ideer til, hvad I kan ønske jer til jeres bryllup, så I ikke ender i den situation.

Her vil I også finde et par idéer til, hvordan I på den bedste måde får indsnævret jeres bryllupsønsker, så gæsterne vælger den helt rigtige bryllupsgave til jer.

Læs også Morgengave

 
 
 

Inspiration til bryllupsønsker

Tiden op til et bryllup er fyldt med gøremål. Der skal sendes invitationer ud, laves bordplaner, bestilles mad, kage og pynt plus tusind andre ting.

Især for den kommende brud er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed, så alle detaljerne kan falde på plads og det hele stråle om kap med brudeparrets øjne på dagen.

Midt i alle tjek-lister, huskesedler og post-its skal der laves endnu en liste – den med bryllupsønsker. Men det kan godt være svært at finde på noget, der skal skrives på, når hovedet er fyldt med alt muligt andet.

Det er meget almindeligt, at brudepar ikke tænker meget længere end til selve bryllupsdagen – måske allerhøjest frem til bryllupsrejsen, og derfor tænker man heller ikke over, hvad man kan få brug for, når brylluppet er overstået.

Det kan være en god idé at overveje, om ikke jeres bryllupsønsker skal være langsigtede, så I kan have glæde af dem i lang tid fremover, og dermed ikke kun ”nu og her”. Derfor kan oplevelserne selvfølgelig også bruges som bryllupsdagsgave.

Derfor er oplevelser gode bryllupsønsker

Tag et kig på vores video, hvis du savner lidt ideer til, hvad du kan ønske dig til brylluppet.

Netop derfor er oplevelser gode bryllupsønsker, for I tiden efter brylluppet oplever mange brudepar, at de står tilbage med en masse ekstra tid, når brylluppet er afholdt. Der er ikke flere planlægningsskemaer, der skal krydstjekkes eller mails, der skal sendes. Det kan godt give et tomrum i tiden efter – nogle kalder det ”wedding blues”. For at undgå det kan I tage ud for at opleve noget i tiden efter jeres bryllup. Det kan selvfølgelig være en bryllupsrejse, men I kan også tage ud på mindre oplevelser.

Hvis I ønsker jer oplevelser til jeres bryllup, kan I bruge dem i tiden efter brylluppet for at forebygge den der ”wedding blues”. Oplevelser er nemlig en god måde at være sammen på, fordi I kommer til at opleve jer selv og hinanden i nye situationer. Samtidig vil I også få nye minder, som vil binde jer sammen og give jer noget at snakke om, og som I kan tænke tilbage på og huske lang tid efter.

Bagefter vil I kunne tænke tilbage på, at det var den oplevelse, hvor I lærte at lave flødeboller eller prøvede undervandsjagt for første gang, og at det var den oplevelse, I fik af jeres gode venner, søskende eller nogle helt tredje. Det giver en ekstra dimension til oplevelsen at vide, at nogle af dem I holder af, har brugt tid på at finde en oplevelse, som passer helt perfekt til jer. En oplevelse som de har udvalgt for at give jer nogle minder, som kan følge jer resten af livet.

 
 

Er det svært at vælge?

Lad valgte være op til brudeparret

Truestory gavekortet kan bruges frit til hele vores udvalg af landets bedste oplevelser og du vælger selv hvilket beløb du vil give.

Idéer til bryllupsønsker

Hvor skal man starte, når man har brug for idéer til bryllupsønsker? Når først man har brug for inspiration til bryllupsønsker, så er det jo ikke altid, at man lige kan trække idéerne op af hatten – der er jo en grund til, at man er løbet tør for inspiration.

Det første I skal gøre, er at overveje, hvordan I er som par.

Hvad kan I godt lide at lave sammen? Er I til hygge med god madspadage eller ophold eller noget, hvor der er mere fart over feltet?

Brug lidt tid på at overveje det, før I beslutter, hvilke oplevelser, der er gode bryllupsønsker for jer.

Når I har fundet ud af, hvilken type af oplevelser I godt kan lide, kan I begynde at undersøge, hvilke muligheder der er.

Det er meget nemmere for jeres gæster at vælge den rigtige oplevelse til jer, hvis I skriver, hvilke oplevelser, I gerne vil prøve. Hvis I skriver ”naturoplevelser” på som et af jeres bryllupsønsker, har jeres gæster mange flere valgmuligheder, og dermed kan de komme til at vælge en oplevelse, som måske ikke lige er jeres stil.

Skriver I dermed konkrete idéer til bryllupsønsker ned, som for eksempel vildmarksgourmet, kan gæsterne målrette deres gavejagt lidt mere, og så skal I ikke ud for at bytte noget bagefter.

 

4 gode ønsker til bryllup

For at hjælpe jer lidt på vej med at finde inspiration til bryllupsønsker har vi samlet 4 favoritter, som I kan skrive på jeres ønskeseddel.

 1. Helikoptertur

  En helikoptertur er et populært bryllupsønske, for det er nemlig noget helt specielt at flyve i helikopter. Udsigten er noget helt særligt, og vælger I at flyve over jeres lokalområde, så kan I spotte alle de ting, I kender – bare fra en helt ny vinkel.

 2. Dinner in the dark

  Et ordsprog siger, at man spiser med øjnene, men hvad sker der egentlig, når lyset slukkes? Til Dinner in the Dark spiser I i totalt mørke, og det giver altså en helt særlig oplevelse af, hvordan maden smager, og hvordan I oplever omgivelserne. Det kan jo være, at I slet ikke får noget mad på gaflen.

 3. Vinsmagning

  Det kan godt være, at det her er en oplevelse, I kunne have brug for inden brylluppet – men bedre sent end aldrig, siger man jo. Til en vinsmagning lærer I, hvordan man smager på vin samtidig med, at I får et indblik i, hvilken betydning geografi og klima har på vinens smag.

 4. Truestory gavekort

  Vil I selv bestemme, hvilken oplevelse I skal ud på? Et åbent Truestory gavekort giver jer mulighed for helt selv at bestemme, hvilken af vores mere end 580 oplevelser, I gerne vil ud på.

 
 

Flere ideer til jeres ønskeliste

Vi er alle forskellige, og derfor har alle par, der står overfor den store dag, også forskellige ønsker.

Mangler I inspiration til ønsker, der passer lige til jeres interesse? Så er I havnet det rigtige sted. Find oplevelser til ønskelisten med…

Gaveønsker med masser af smag

Er I vilde med god mad? Elsker I at stå i køkkenet selv? Eller vil I helst ud i byen og opleve den næste gastronomiske oplevelse?

Der er masser af ønsker til jeres liste lige her.

Lær noget nyt

 

Store smagsoplevelser

 

Gastronomiske oplevelser

 

Oplevelser i naturen

Vil I gerne opleve noget helt nyt sammen? Er I vilde med naturen og at bruge tid sammen udendørs? Så har vi jeres ønsker lige her.

 

Højere, hurtigere, stærkere!

Har I masser af energi? Skal der ske noget? Så skal I selvfølgelig ud og fyre krudt af sammen. Her er ønsker, der er perfekte til netop det.

 

Ønsker om mere tid sammen

Ønsker I jer ‘bare’ mere tid sammen? Så er en bryllupsgave en perfekt mulighed for at få et ophold. Men det skal selvfølgelig på ønskelisten, så gæsterne ved, at det er lige, hvad I kunne tænke jer.

 
 

Gå ikke glip af

Polterabend med stil: Aktiviteter og ideer

Læsetid: 10 min.

Bryllupsdagsgave til ham & hende

Læsetid: 6 min.

Bryllupsgave: Idéer & inspiration

Læsetid: 14 min.