Når adventsgaven er søndagshygge

Julen bliver tit klandret for at være en forbrugsfest, hvor der kun er fokus på de materielle goder, men en oplevelse sætter fokus på fællesskabet. På det at opleve og lave noget sammen.  Adventsgaven kan derfor blive den ting, du laver sammen med familien, vennerne eller børnene. 

Lad os give dig ideer til, hvordan adventsgaven bliver anderledes i år. Her finder du billige og adventsgaver, som både er til ham, hende og de små. 

2 gode idéer til adventsgaver

Advent fordeler sig over 4 søndage, så du skal bruge 4 adventsgaver, hvis du skal søndagshygge hver gang, du tænder adventskransen. Du får derfor serveret 2 gode idéer til adventsgaver her:

4 alternative adventsgaver

Hos Truestory finder du oplevelser i alle prisklasser! Du kan sagtens finde en oplevelse, der er en billig adventsgave. Du kan for kun 100 kr. pr. person opleve Rundvisning & Whiskysmagning hos Thy Whisky!

Med vores print-selv gaveløsning, kan du være kreativ med gaveoverrækkelsen og indpakning ved hjælp af vores QR-koder!

Find prisvenlige oplevelser til adventsgaver

En adventskrans med oplevelsesgaver

Det er en juletradition i mange danske hjem, at hygge om at lave årets adventskrans. Gør jeres advents lidt ekstra speciel i år og tilføj 4 oplevelser alle i husstanden kan få glæde af! 

Bor du i en husstand med børn, kan du for 100 kr. pr. person komme på Skattejagt på Copenhill! Få mere inspiration nedenfor og find de oplevelser, der passer til dig og din husstand.

Find oplevelser hele husstanden får glæde af

Hvis gaven skal byttes

Det kan jo ske, at adventsgaven skal byttes, men heldigvis er det ikke besværligt. Når du handler hos Truestory, har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til anden valgfri oplevelse

Du kan også altid få fat på vores kundeservice her.

God jagt efter adventsgaven!

Mere juleinspiration

Guide til din julehygge 2024

Læsetid: 5 min.

Julegaveønsker 2024

Læsetid: 5 min.

Julefrokost i Aarhus

Læsetid: 5 min.