Mens vi venter på juleaften, pakker vi adventsgaver op

Adventstiden er en hyggelig optakt til juleaften og de efterfølgende juledage, og særligt for børnene er adventstiden med til at lette spændingen en lille smule. Derfor er der mange, der vælger at give en adventsgave, for så går ventetiden en lille smule hurtigere.

 

Gør advent til en hyggelig tid

Er der børn i familien, kan du sikkert nikke genkendende til ungernes forventningsfulde spørgsmål: hvor længe er der til juleaften? Er det juleaften nu? Det er ikke altid nemt at slukke julelysene i deres øjne og forklare, at der faktisk er længe til juleaften, og at juleaften hverken er i dag eller i morgen for dens sags skyld. I stedet for at være familiens lyseslukker kan du forklare dem, at det er advent, og at hver gang det er advent, er de en lille smule tættere på juleaften. Så kan de tælle ned én uge af gangen, og pludselig er det slet ikke så uoverskueligt med 24 lange dage til juleaften, for hver uge skal der ske noget hyggeligt.

 

Når adventsgaven er søndagshygge

Julen bliver tit klandret for at være en forbrugsfest, hvor der kun er fokus på de materielle goder, men en oplevelse sætter fokus på fællesskabet. På det at opleve og lave noget sammen. På at skabe minder. Julen er jo også hjerternes fest, og det vigtigste i juletiden er netop, at vi laver noget sammen. Adventsgaven kan derfor blive den ting, du laver sammen med familien, vennerne eller børnene. På den måde bliver der afsat tid til søndagshygge; først når adventsgaven bliver åbnet og bagefter når der skal opleves.

4 gode idéer til adventsgaven

Advent fordeler sig over 4 søndage, så du skal bruge 4 adventsgaver, hvis du skal søndagshygge hver gang, du tænder adventskransen. Du får derfor serveret 4 gode idéer til adventsgaver her:

Chokoladesmagning

Kickstart julemåneden med en chokoladesmagning, hvor du kan spise så meget du vil.

Eventyr på Aarhusbugten

Tag afsted på eventyr i en RIB-båd og hør om Aarhusbugtens historie. Der er både vikinger, marsvin og måske et par sæler.

Hotdogkursus

En ristet med det hele er en klassiker. Den er måske ikke helt klar til at erstatte juleanden, men en hotdog fungerer fint som optakt til julemiddagen om en uge.

Klatring

 Der er ikke længe til juleaften nu, så kom ud og brænd noget energi af!

Til de voksne

Adventsgaven til ham: er far træt af glögg før julemåneden rigtigt er kommet i gang? Måske en ginsmagning er mere ham så.

Adventsgaven til hende: ved glaspuster Anne Flohr får mor lov til at puste sin egen glaskugle, som hun kan tage med hjem. Måske det er julegaven til – ja hvem ved? – hun får lavet den dag.

Hvis gaven skal byttes

Det kan jo ske, at adventsgaven skal byttes, men heldigvis er det ikke besværligt. Når du handler hos Truestory, har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til anden valgfri oplevelse

Du kan også altid få fat på vores kundeservice her.

God jagt efter adventsgaven!