Julefrokostsæsonen er over os, og det betyder julestemning og julemad i lange baner. Flere restauranter rundt i Aarhus står klar med de lækreste julemenuer, som er perfekte til en julefrokost ude i byen. Her får du 5 bud på, hvor du kan komme ud og spise julefrokost i Aarhus.

 

1. Julefrokost hos Spiselauget

 Spiselauget, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Hos Spiselauget går de all-in på julemenuen, når der skal serveres julefrokost i Aarhus. 

På udvalgte dage i november og december kan I komme og nyde den hyggelige julestemning, når der står julemiddag på menuen.

Spiselauget lægger op til fællesskab og samvær i de hyggelige omgivelser på Godsbanen, hvor over 100 entreprenante virksomheder også har deres plads. I det hyggelige og stemningsfyldte lokale kan du få serveret en lækker julefrokost i godt selskab.

I julebuffeten finder du både kolde og varme retter med alt fra æg, sild og tarteletter til svinebryst, kartofler og andesovs. Desuden er der drikkevarer ad libitum inkluderet i prisen, så I kan tage for jer af både vand, kaffe, vin, øl, cocktails og andre delikate drikke.

Se hele menuen og find tidspunkterne for buffeten her.

 

2. Jul på Raadhuus Kafeen

 Raadhuus Kafeen, Sønder Alle 3, 8000 Aarhus C

Raadhuus Kafeen er et af byens ældste spisesteder, som holder fast i gamle traditioner med en ældre traditionel stil og god dansk mad.

Det er derfor også hos Raadhuus Kafeen, at du kan få den traditionelle julefrokostmenu med sild, rødspætte, tarteletter, steg og ej at for glemme den gode Ris á la mande. 

Restauranten tilbyder forskellige juleanretninger og har i juleperioden også udvidet deres regulære menukort til at inkludere flere af julens smagfulde retter. Vælg mellem en lille, mellem eller luksus juleanretning, eller prøv en af de traditionelle juleretter på menukortet.

Med den beroligende atmosfære og traditionelle stil er I hos Raadhuus Kafeen garanteret en hyggelig aften med lækker julemad i Aarhus.

Læs mere om Raadhuus Kafeens juleanretninger her

 

3. Julemad for alle hos Globen Flakket

 Globen Flakket, Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C

Når det kommer til juleanretninger og julefrokost i Aarhus, så har Globen Flakket lidt af det hele. 

Restauranten har sammensat en række lækre julemenuer, så I har muligheden for at vælge det, der passer bedst til jeres behov.

I kan vælge mellem 3-, 4- eller 5-retters menuer, en all-inclusive julemenu eller to forskellige versioner af et julebord. Derudover er der også lavet flere forskellige drikkevaremenuer, så I frit kan vælge den løsning, I foretrækker.

Hos Globen Flakket er der plads til både små og store selskaber. Faktisk er der plads til helt op mod 100 personer. Om I er mange eller ganske få, kan I derfor hos Globen Flakket få en dejlig og smagfuld julefrokost i Aarhus i de hyggelige omgivelser ved åen.

Find de forskellige julefrokost menuer her.

 

4. Jul hos Slap af

 Slap Af, Studsgade 8, 8000 Aarhus C

Slap Af er en hyggelig restaurant i hjertet af Aarhus. Her kan I nyde en stemningsfyldt julefrokost fyldt med god julemad. 

Hos Slap Af får I en lækker traditionel julefrokost menu, der kan nydes med venner, familie, kollegaer eller hvem der ellers skal med til julefrokosten.

Sammen med restauranten kan I skræddersy julefrokosten, så I får lige den aften, der passer perfekt til jer.

Skal arrangementet være lidt mere privat, er det hos Slap Af også muligt at leje et selskabslokale til jeres julefrokost i Aarhus. Her kan I sidde uforstyrret, mens I guffer den lækre julemad i jer.

Se menuen og læs mere om julefrokost hos Slap Af her

 

5. Julefrokost på Den Lille Kro

 Den Lille Kro, Nørre Allé 55, 8000 Aarhus C

Den Lille Kro er en lille hyggelig restaurant beliggende midt i byens pulserende centrum.

Med en afslappet, hjemlig og behagelig atmosfære, kan I hos Den Lille Kro nyde en klassisk julefrokostmenu med smagfulde traditionelle retter.

I vælger mellem 8, 10 eller 12 retter samt den drikkevareløsning, der passer bedst til jeres selskab. I kan også vælge at benytte jer af en af restaurantens sammensatte pakkeløsninger. Vælger I en pakkeløsning, er der nemlig penge at spare, da restauranten giver 20% på alle pakkeløsninger.

Vil du gerne byde på mad i privaten, men ikke vil igang med det helt store arbejde i køkkenet, så kan du hos Den Lille Kro også få julefrokost ud af huset. Du vælger blot din foretrukne julemenu og så kan I nyde godt af de lækre juleretter hjemme i stuen.

Læs hele menuen og bestil lige her