Hos Truestory kan du finde adventsgaver lidt ud over det sædvanlige. 

Tag et kig herunder og find den bedste adventsgave til ham.

Når ordene ”Det’ jul, det’ cool, det’ nu mand hygger sig bedst…” begynder at strømme ud af radioen, ved man, at december måned er ankommet. Sammen med Last Christmas og Søren Banjomus er den sang blevet en klassiker, som skal være en del af julerepertoiret, før det sådan rigtigt er jul.

Men i takt med, at julesangene begynder at overtage radiokanalerne på godt og ondt, begynder du sikkert også at modtage nogle ønskesedler, og med dem sikkert også visheden om, at adventsgaven til ham skal findes. Eller faktisk er det jo adventsgaverne, for når der nu er 4 adventssøndage, skal der jo 4 adventsgaver til.

Derfor har vi samlet nogle idéer til adventsgaver til ham længere nede på siden, så du i god tid kan få det punkt krydset af på julehuskelisten, og derfra begynde at koncentrere dig om at finde en julegave til ham.

1. søndag i advent

Opskriften på en god 1. søndag i advent ligger i en god adventsgave til ham, og hvis den indeholder et ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken, bliver han helt sikkert glad. Der skal ikke brygges juleøl på kurset, men til gengæld får han selv lov til at bestemme, hvilken type øl, han helst vil brygge. Det kan jo være, at han har en favorit, som han altid vælger, når han skal have en øl. Så hvorfor ikke gå i dybden med netop den øl og lave sin egen version? Han får et ølbrygningskit med hjem efter kurset, så han kan fortsætte sin egen ølproduktion, og hvem ved, måske er han klar med en hjemmelavet juleøl næste år?

2. søndag i advent

Der er noget med mænd og teknik, som bare går godt i spænd. Lad ham derfor bruge 2. søndag i advent på at udforske virtual reality, hvor han både kan dykke med hvaler eller tage kampen op mod de kødædende zombier. Er han mere til old school gaming, vil han sikkert blive glad for en træningsdag hos Tricked eSports, hvor han kan få finpudset sin kampteknik i Counter Strike. Der skal diskuteres teori, men hovedvægten ligger på det praktiske, så han kommer derfra som en bedre gamer.

3. søndag i advent

Hvis han er typen, der godt kan lide at tage forklædet på og bruge et par timer i køkkenet, så er et pølsekursus en god idé til en adventsgave til ham. Her lærer han, hvordan man stopper pølser, og hvilken konsistens farsen skal have for at få den bedste pølse. Der skal også krydres, smages og gives gode fif, så han kommer hjem med en masse ny viden, som han forhåbentlig kan omsætte til lækkerier, der kan komme på bordet til årets julefrokost.

4. søndag i advent

Den sidste søndag i advent må der godt være fart på, så han hurtigt kan komme videre til juleaften! Det gælder vist både store og små, at ventetiden på et tidspunkt føles lang, når juleaften pludselig kommer tæt på. En adventsgave til ham, der godt vil have tiden til at gå lidt hurtigere, kunne være en tur i gokart. Her gælder det bare om, at trykke speederen i bund og komme først over målstregen. Men det kan være svært! Der er nemlig både kurvede sving og andre kørere på banen, der skal tages hensyn til, så han skal holde tungen lige i munden.

Har du brug for flere idéer til adventsgaver til ham?

Du kan finde flere idéer til adventsgaver til ham her, hvor vi har samlet alle vores oplevelser. Der er over 350 forskellige oplevelser fordelt rundt omkring i Danmark, så vi håber, at du kan finde den helt rigtige gave til ham her.

Adrenalin

Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København får du 60 minutter med Escape Room. Det er din opgave at løse mysteriet om Pablo Escobar! Prøv det her

København K

Adrenalin

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Prøv klatring hos Blocs & Walls i København. Klatre-oplevelsen i København får mange 5-stjernede anmeldelser.

København K

Adrenalin, Natur

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få dig en forrygende natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 m højde.

Ruds Vedby

Adrenalin, Kultur

USS Triton hos Escapist

Escape Room i Aarhus inviterer dig på teambuilding & hjerneaktiviteter. Kan du løse gåderne på tid? Prøv Escape Room med vennerne.

Aarhus C

Natur, Adrenalin

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved. Læs mere her.

Næstved

Adrenalin, Kultur

Det Store Diamantkup hos Escapist

Escapist i Aarhus giver dig et hjernevridende Escape Room. Har du logisk sans, løser du måske det store diamantkup, før politiet når frem.

Aarhus C

Adrenalin

The Last Passenger | Escape Room hos Riddlehouse

Riddlehouse tager dig med på en logisk udfordrende rejse. Prøv 60 minutter i escape room i København og se om du kan finde moderen.

København K

Adrenalin

The Ring|Escape room hos Riddlehouse

Prøv 60 minutters escape room i København hos Riddelhouse. Her kan du prøve Danmarks første & eneste escape room med live performance.

København K

Adrenalin

Seven | Escape Room hos Riddlehouse

Giv dig selv en udfordring - prøv escape room. Hos Brain Game i København kan du prøver 60 min. i escape room. Kan du nå at løse gåden?

København K

Kultur

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

I ved ikke andet end at hele verdens skæbne ligger i jeres hænder. Har I det der skal til for at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral?

København

Kultur

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Det er begået af den samme tyv, som har raseret i området de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv?

København K

Kultur

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Tilstanden er kaotisk, og der hersker en tilstand af uro i samfundet. Har I, det der skal til for at redde menneskeheden og vaccinen?

København

Skal gaven byttes?

Det kan jo godt ske, at den adventsgave, du har købt til ham af den ene eller den anden grund, skal byttes, men heldigvis er det ikke besværligt. Hos Truestory har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret.

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af adventsgaven til ham, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi tilbage til dig.