Det gode ved vinsmagninger er at du smager på vine, du måske ikke har liggende derhjemme eller kan finde i supermarkedet. Det er en oplagt mulighed for at udvide din horisont og få et dybere kendskab til vin. Til vinsmagninger, kan du stort set altid regne med at få professionel guidance og få fortalt spændende anekdoter om vinen, produktionen, historien og andre røverhistorier! En sikker vinder, der afholder professionelle smagninger er Kjær & Sommerfeldt, som også kan bryste sig på at være Københavns ældste vinhandel.

Har du alligevel oplevet så mange vinsmagninger, at du nu er klar til at prøve noget nyt eller skræmmer den traditionelle vinsmagning dig? Så kan du roligt læse videre, mens vi præsenterer dig for alternativer og sjove koncepter du kan opleve!

Alle vinsmagninger

Se alle i kategorien
 

Den kreative vinsmagning

Kreative oplevelser er et kæmpe hit over hele landet! Heldigvis har vi gode værter, der har kombineret hyggelige kreative oplevelser med muligheden for at nyde et glas vin.

Croquis & Cocktails eller Cava

Er du nysgerrig på croquis tegning? Hos BARe Vin kan du nemlig komme til Croquis & Cocktails eller Cava. Her kan I forvente en afslappet og hyggelig stemning, hvor der skal tegnes croquis, mens der enten nydes 3 cocktails eller lækre bobler – det skal nok sætte gang i kreativitet!
I vil møde kunstner, Line Svendsen, som vil lære jer teknikker og hjælpe jer med at slippe kontrollen. Brita, som er én af personerne bag BARe Vin, vil præsenterer jer for, hvad I har glasset i løbet af aftenen. 

 

Keramik workshop med vin

Vær med, når Pi Bjorg inviterer til helt særlig keramik workshop; LIR – Ler & Vin! En keramik workshop for begyndere og øvede, hvor alle kan forvente kyndig vejledning fra Pi, som både vil guide, demonstrere og fortælle.

Pi sørger for alt fra start til slut. I skal bare blive færdige med jeres kunstværk inden workshoppen er omme, så vil hun brænde og glasere – I skal blot hente det, når det er klar. 

Kender du en, der kan lide keramik, vin og elsker at fordybe sig i håndværk?

Strik & Drik

Vær med når Kunstcafé Brandts inviterer til strik og drik.

Gør en almindelig torsdag lidt mere hyggelig og strik, drik, hyggesludr og del erfaringer hinanden imellem. Andet håndarbejde er også velkommen i Kunstcafé Brandts!

TIP: Hvis I ankommer mellem 16 og 18, servereres der øl, vin og drinks til 2 for 1-priser! Ophold dig i kunstcaféen hele aftenen – der kan købes lette retter

Vin & Petanque

Vin & Petanque er en vinbar i det centrale Aarhus, men også en butik, hvor du kan købe vine.

Ejerne Martin og Simon vil fortælle vinens historie og introducerer de vine I smager under hele oplevelsen.

Hos Vin & Petanque finder I 2 petanquebaner, hvor der skal hygges, spilles og konkurreres mens I smager 3 forskellige vine.

 

Køb en kreativ oplevelse

Se alle i kategorien
 

Vinbanko

Oplev et traditionel spil banko kombineret med en professionel vinsmagning!

Vinbanko Aarhus

En favorit hos Truestory er BARe Vin, en vinbar i Aarhus, der er ejet af Kristian og Brita. Året rundt afholder de hyggelige events på den centrale vinbar – vinbanko er bare én af dem!
Til vinbanko hos BARe Vin er der lækre præmier og sidegevinster på højkant – der er 3 bankoplader per person, så jeres vinderchancer er altså gode! Eventet varer typisk mellem 2 og 3 timer, hvor I smager hele 5 forskellige vine. 

Kender du stadig ikke helt til udvalget i Aarhus? Læs og få inspiration til vinsmagninger i Aarhus. 

Vinbanko København

Kom til Pinot Noir Banko på Centralen!

Vær med, når Husted Vin igen holder deres super populære vinsmagning kombineret med traditionel banko. Her smager I på 4 forskellige Pinot Noir, mens I får fortalt facinerende anekdoter om vinen, vingårde og vinproduktionen. Udover Husted Vin inviterer til en hyggelig aften, vil I også lære forskellene mellem Pinot Noir stilarter og få viden om, hvad der gør hver enkel vin speciel.

Til eventet er der hele 9 muligheder for at gå hjem med lækre præmier og Husted Vin har sørget for gode priser på vinene, hvis I skal købe en flaske med hjem!

Mere inspiration til smagninger

Se alle i kategorien