Det forkortes ofte SUP eller SUP-surf, men egentlig hedder det Stand Up Paddle Surf. I nogle kredse er SUP-surf i en spøgende tone blevet omtalt som ”havets svar på stavgang”, og det er måske heller ikke helt forkert, selvom det ikke lyder særligt flatterende.

Når du skal i gang med SUP-surf, står du nemlig på et surfboard, og ved hjælp af en pagaj padler du dig frem på vandet. Det er nemt at gå til, og kan læres af alle, for SUP-surf kan nemlig både praktiseres på fladt vand og i store bølger.

SUP-surf skulle efter sigende være den hurtigst voksende vandsport på globalt plan, og måske det netop er tilfældet, fordi sporten både kan dyrkes som en familieaktivitet, med vennerne eller med dig selv. Længere nede på siden har vi samlet noget inspiration til dig, der gerne vil en tur på vandet og bruge et par timer på Stand Up Paddle-surfing.

Farvel til pagajen

Er der vand? Så kan der SUP-surfes

Ser SUP surfing i Aarhus ud som noget for dig? Så læs mere om det her.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men faktisk kan du SUP-surfe alle steder, hvor der er vand. Det gør SUP-surf til en meget fleksibel vandsport, netop forbi den ikke kræver store bølger, som surfing gør, men kan dyrkes på fladt vand for eksempel i søer eller åer.

Det betyder også, at du ikke hver gang skal sættes kursen vestover mod Løkken og Cold Hawaii, når du får lyst til at SUP-surfe. Du kan nemlig også prøve SUP-surf i København og i Nyborg. Hvis du lægger vejen forbi Vestjylland, kan vi anbefale, at du læser vores guide til oplevelser i Vestjylland (link til magasin), inden du pakker bilen og sætter kursen mod kulinger og store bølger. Vestjylland byder nemlig på mange oplevelser både til vands og til lands.

Ligegyldigt om du prøver SUP-surf i Cold Hawaii, Løkken, København, Aarhus eller Nyborg, så står udstyret klar til dig. Du behøver derfor ikke at tænke over, om du skal ud for at investere i en masse grej, inden du kan begynde at SUP-surfe: for det skal du ikke. Det er faktisk meget simpelt, for det eneste du skal, er at vælge, hvor du gerne vil SUP-surfe.

Hvis nu din oplevelse skal byttes

Der kan være mange grunde til, at en oplevelse skal byttes men lige gyldigt, hvad grunden er, gælder de samme regler. Det skal ikke være vanskeligt at få byttet en oplevelse, så når du køber en oplevelse hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af din oplevelse, skal du ikke tøve med at skrive til os på [email protected], så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvorfor booke hos Truestory?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning