Hvis du har lyst til at forkæle en eller flere, du holder rigtig meget af, kan du give dem en oplevelsespakke. I stedet for den klassiske gavekurv, hvor du lægger vin, chokolade og blomster, kan du give oplevelsespakker, hvor du har udvalgt nogle oplevelser, som passer godt sammen.

Hos Truestory er der frit valg på alle hylder til at sammensætte en oplevelsespakke, og vi har mere end 550 oplevelser, du kan vælge imellem. Så kan du selv sammensætte dem efter humør, personlighed og pris. Længere nede på siden har vi imidlertid også sammensat 4 oplevelsespakker for dig – en til ham, en til hende, en til ungerne og en til parret – så kan du tjekke dem ud, hvis du har brug for noget inspiration.

Oplevelsespakker til børn

Børn vil virkelig værdsætte en oplevelsespakke, hvor oplevelserne bliver spredt ud over et stykke tid. Derfor er oplevelsespakken til børn sammensat, så den fordeler sig over helt året. På den måde er der noget at se frem til i lang tid.

Vinteroplevelse: Der er brug for en lækker, sprød pizza i vintermånederne og ungerne kan sagtens være med til at lave den. Først skal dejen bikses sammen, så hænderne kan blive klistrede og melet kan hvirvle rundt i lokalet. Bagefter er det tid til at lave tomatsovs og vælge favoritterne til fyldet, inden ventetiden begynder. Ventetiden mens pizzaen er i ovnen… Men vi lover, at ventetiden er det hele værd.

Derfor er det en fed oplevelse: Pizza er altid en favorit! Og på pizzakurset får du hemmeligheden bag en sprød bund og det bedste fyld.

Læs mere her.

Forårsoplevelse: Bliver der lavet mange kruseduller derhjemme? På keramikkursus bliver de kreative ideer først til livs på en ny måde, og den ivrige tegner får gode råd om farvevalg og udformningen af tegninger til keramik med på vejen.

Derfor er det en fed oplevelse: Det er altid fedt at blive bedre til noget, og når muligheden for at lære mere fra passionerede keramik-eksperter byder sig, så vil den glade tegner gribe den mulighed og blive endnu gladere og bedre til at male keramik

Book her.

Sommeroplevelse: Når sommeren banker på, er der ikke noget bedre end at tage en tur på stranden. Sand mellem tæerne, bølger og vand til at blive kølet ned af og måske en is når det er varmest. For ungerne kan en dag på stranden godt blive lidt lang så brug en af stranddagene i sommerferien på windsurfing. Undervisningen er specielt tilpasset børnene, så de får en god oplevelse på boardet. Du kan læse vores anmeldelse af oplevelsen her.

Derfor er det en fed oplevelse: Der er ikke meget, der kan slå følelsen af at blive båret frem af vinden med bølgerne under sig – det er en følelse som både store og små skal prøve.

Efterårsoplevelse: Om efteråret er det tid til at rykke inden for igen, for nu begynder det at blive koldt derude. Hos dyrene i Terrariet er der ikke koldt, for her lever øgler, kryb og padder, som godt kan lide varme. Er du modig nok til at komme helt tæt på krybene? Så tag med ind i varmen hos Terrariet, der har Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder.

Derfor er det en fed oplevelse: Det er da lidt sejt at være modig nok til at røre ved slanger, øgler og fugleedderkopper.

Oplevelsespakker til hende

Når du synes, at hun fortjener at blive forkælet ekstra meget, kan du sammensætte en oplevelsespakke til hende. Vi har udvalgt en oplevelse til hver årstid, så hun løbende får glæde af den oplevelsespakke, du har givet hende. Oplevelserne er selvfølgelig tilpasset årstiden.

Vinteroplevelse: Vintermånederne kan godt være kolde at komme igennem, og selvom hun pakker sig ind i varme striktrøjer, kan det være svært at holde varmen, når temperaturen virkelig synker. Hot yoga laves i et 40 grader varmt lokale så mon ikke, at hun får varmen efter sådan en session?

Derfor er det en fed oplevelse: Hun bliver varmet godt igennem, og samtidig bliver musklerne styrket og strukket ud, så vintertrætheden kommer på afstand.

Læs mere her.

Forårsoplevelse: Når foråret kommer, begynder mange kvinder at drømme om sommerens fester. Sommerkjolerne bliver fundet frem igen, prøvet og gjort klar – men hvad med skoene? Man siger jo, at skoene er lige så vigtige som resten af outfittet. Hos Roccamore får hun lov til at designe sine egne sko, og er hun virkelig god til at designe sko, kan de blive en del af Roccamores næste kollektion.

Derfor er det en fed oplevelse: En hver kvinde vil elske at svare: dem har jeg selv designet, når hun bliver spurgt om, hvem der har designet hendes nye sko.

Sommeroplevelse: Til de regnfulde dage, der altid kommer i løbet af sommeren, vil det være hyggeligt med et flødebollekursus. På kurset skal der tempereres chokolade, så den bliver helt perfekt, og får det helt rigtige knæk i overfladen, når den skal spises. Skummet er også en liga for sig, og der bliver både plads til den klassiske skum og til nogle med forskellige smage. Du kan læse vores anmeldelse af et flødebollekursus her.

Derfor er det en fed oplevelse: Det er hyggeligt at bruge tid på at gøre flødebollerne klar og dekorere dem, men det er ikke helt nemt, så der bliver mange grin undervejs, når flødebollerne får mærkelige former.

Læs mere her.

Efterårsoplevelse: Ansigtet er hele tiden udsat for vind og vejr og lige gyldigt, hvor god hun er til at passe på sig selv og sin krop, er efterårsvejret med kulde og blæst hård ved huden. En ansigtsbehandling forlænger sommergløden, og er uden tvivl et tiltrængt break i hverdagen. Du kan læse vores anmeldelse af en ansigtsbehandling her.

Derfor er det en fed oplevelse: Afslapning og velvære er noget de fleste kvinder holder af, men de er ikke altid gode til at prioritere det i en travl hverdag. Hjælp hende med at prioritere det, så hun husker, at det er lækkert at blive nusset omkring.

Læs mere her.

Oplevelsespakker til ham

Mænd er vanskelige at give gaver til, så med en oplevelsespakke rammer du sikkert rigtigt med én af oplevelserne, men skal vi ikke satse på, at alle 4 sidder lige i skabet? Her får du i hvert fald et bud på en oplevelsespakke, hvor der til hver årstid er en oplevelse til ham.

Vinteroplevelse: Kan han godt lide at stå i køkkenet eller har han seriøst brug for et par fifs? Så send ham på et madkursus, hvor han lærer at lave hverdagsmad. På kurset lærer han også, hvordan resterne fra dagen før skal bruges, så de ikke ender bagerst i køleskabet, hvor de ligger, til de bliver smidt ud.

Derfor er det en fed oplevelse: Det er god stil at kunne lave andet end spejlæg og bolognese.

Forårsoplevelse: Det eneste sted i Danmark, hvor han kan komme til at prøve rigtig klipperappelling er på klippeøen Bornholm. Turen ned fra klippen varierer højdemæssigt, men han bestemmer selv, om han tager turen ned fra 12, 16, 22 eller 48 meters højde.

Derfor er det en fed oplevelse: Der er noget Action Man over at rappelle ned fra klipper, så har han Bond i blodet, bliver den her oplevelse et hit.

Læs mere her.

Sommeroplevelse: Sommeren kalder på en tur i havet! Måske har han prøvet surfing før? Hvis ikke, så har han virkelig noget til gode. Når først der er styr på den basale teknik, så er det den fedeste følelse, der venter, når det hele klapper og han rider af sted på den perfekte bølge.

Derfor er det en fed oplevelse: Sand, vand og bølger – den perfekte kombination til en dag med gode venner.

Læs mere her.

Efterårsoplevelse: Efteråret kalder på indendørs oplevelser og helst med gode venner, så derfor er en ølsmagning en god oplevelse at smide i oplevelsespakken, hvis han er vild med øl. Under smagningen kommer han omkring forskellige øltyper, hvor der fortælles om hver enkelt, så han kan udvide hans kendskab til øllet, mens han smager løs.

Derfor er det en fed oplevelse: Ny viden, lækre øl og en flok gode venner er startskuddet til en hyggelig aften.

Læs mere her.

Oplevelsespakker for 2

En fælles pakke til parret er det en udfordring? Det kan det i hvert fald være, for pludselig skal du finde på noget, som begge parter vil synes om. En oplevelsespakke for 2 vil være med til at ryste parret sammen, måske styrke en fælles hobby de har og give dem minder sammen, som de vil kunne snakke om længe.

Vinteroplevelse: Når kulde og frost rigtigt tager fat i løbet af vinteren, er det eneste, man har lyst til at rykke inden for med en varm kop kaffe, et tæppe og en god film. Men det skal være god kaffe, og det gør ikke noget, hvis det har taget lidt tid at lave den. Et kaffekursus lærer parret, hvordan de brygger en rigtig god kop kaffe, som kan give dem varmen i den kolde tid. Du kan læse vores anmeldelse af et af vores kaffekurser her.

Derfor er det en fed oplevelse: Duften af friskbrygget kaffe er lækkert både i regn og sol, en mandag morgen eller en søndag eftermiddag.

Læs mere her.

Forårsoplevelse: Fuglene kvidrer, solen begynder at varme – det er forår og tid til at komme ud igen! En tur på vandet med en picnickurv er en god måde at byde foråret velkommen på. Nyd udsigten fra båden eller sejl ind til land et uforstyrret sted for at spise den medbragte mad.

Derfor er det en fed oplevelse: En tur i GoBoat giver parret mulighed for at stikke af til søs i et par timer og udforske byen fra vandsiden.

Læs mere her.

Sommeroplevelse: Den bedste måde at opleve en by på er ved at spise sig igennem den. Foodwalk tager parret med til de bedste spisesteder, delikatessebutikker og kaffebarer i byen og på vej fra sted til sted fortælles der om byens kendetegn og byens gastronomiske scene. Du kan læse vores anmeldelse af Foodwalk her.

Derfor er det en fed oplevelse: Find ud af, hvordan din by smager og oplev den på en ny måde.

Læs mere her.

Efterårsoplevelse: På Nohrlund Cocktailfabrik laver de cocktails, der er så lækre, at de vinder priser for dem. Oplevelsen begynder med en tur rundt i produktionen, så parret kan se, hvordan deres cocktails bliver lavet, og bagefter er det tid til at smage på de forskellige cocktails. Måske de finder en favorit?

Derfor er det en fed oplevelse: Det er spændende at komme med ”om bag kulisserne” for at se, hvordan cocktails egentlig bliver lavet, og når der er smagsprøver bagefter, så har startskuddet til en hyggelig aften med kæresten vist lydt for længe siden.

Skal gavemodtagerens oplevelsespakke byttes?

Nogle gange sker det, at en oplevelsespakke skal byttes, men heldigvis er det ikke besværligt at få oplevelserne byttet til nogle andre. Når du køber en gave hos DuGlemmerDetaldrig, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret.

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Hvis du har spørgsmål, mangler flere idéer til oplevelsespakker eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

 

Personlige gaver

Læsetid: 9 min.

Gave til ham

Læsetid: 10 min.

Mors dags gave

Læsetid: 9 min.