Hvis det er dig, der er blevet sendt på indkøb, har du helt sikkert spurgt dig selv, hvad man giver i jubilæumsgave. Det er nemlig ikke nogen helt let opgave at finde sådan en gave – et jubilæum er jo normalt ikke noget, man holder hvert år, og netop derfor bliver der også gjort noget ekstra ud af sådan en dag.

Længere nede på siden har vi samlet nogle idéer til jubilæumsgaver, der gør dagen lidt mere festlig for jubilaren og som vil skille sig ud mellem de mange flasker vin, der uden tvivl også bliver givet på jubilæumsdagen.

Giv kontorets kaffemaskine en pause

En god jubilæumsgave fra firmaet til medarbejderen, der vil opdage, at der faktisk kan brygges kaffe på mange måder.

Træt af kantineordningen?

Få inspiration til ny madlavning på et madkursus.

Tillykke med jubilæet

Det skal fejres med god mad.

Træk noget frisk luft

Naturoplevelser er for alle – både som jubilæumsgave til chefen og kollegaen.

 

Jubilæumsgave 20 år

Hvad giver man i jubilæumsgave? Tja, det kan være et godt spørgsmål, for jubilæumsgaver er jo bare noget andet end de gaver, man normalt giver. Leder du efter en 20 års jubilæumsgave, så har vi fundet nogle idéer til dig her, som du kan lade dig inspirere af.

Find en 20 års jubilæumsgave til ham

RIB-tur i Aarhus.

Er du på udkig efter en jubilæumsgave til en mand så bliv hængende. Vi har fundet et udvalg af oplevelser med natur, fart og god mad, som vi regner med, vil falde i god jord hos ham, der skal have en 20 års jubilæumsgave.

1. Hvalsafari

2. Brunch

3. Eventyr på Aarhusbugten

Find en 20 års jubilæumsgave til hende

Foodwalk.

En 20 års jubilæumsgave til hende, hvad skal du finde på? Vi har fundet 3 idéer til dig, som du kan overveje at give til hende, der skal fejres.

1. Foodwalk

2. Kanalrundfart i København

3. Tangsafari

Jubilæumsgave 25 år

25 år – det er så mange år, man skal have været gift for at kunne fejre sølvbryllup. Måske tænker du ikke lige sølvbryllup, når du leder efter en 25 års jubilæumsgave til din mor eller din kollega, men faktisk kan man godt sammenligne de to ting alligevel. Gennem 25 år har jubilaren jo været vidne til en udvikling, har deltaget i et samarbejde og stået last og brast med mange ting. Det skal selvfølgelig fejres med en gave, og vi har fundet nogle idéer til, hvad du kan give i jubilæumsgave, når det er 25 år, der skal fejres.

Find en 25 års jubilæumsgave til ham

Giv en tur i havkajak.

Lad os først se på nogle jubilæumsgaver til mænd for vi har nemlig fundet 3 idéer til, hvad du skal give til ham. Er der noget mænd kan lide, så er det god mad, og derfor har vi fundet nogle jubilæumsgaver med det som omdrejningspunkt. Men nu kan man jo ikke kun sidde stille og spise, så derfor har vi også valgt at fremhæve nogle idéer, hvor han skal op af sofaen og ud i naturen.

1. Havkajak

2. Vildmarksgourmet

3. Bagekursus

Find en 25 års jubilæumsgave til hende

Tør hun spise i komplet mørke?

Der er mange, der vælger at markere et jubilæum med en tur ud at spise med venner og familie, og især kvinderne er gode til at planlægge den slags, hvad enten det er deres eget jubilæum eller en andens, der skal fejres. Vi har derfor fundet nogle lækre middagsoplevelser frem, som du kan give i jubilæumsgave til hende.

1. Dinner in the dark

Jubilæumsgave 30 år

Tiden går stærkt, det kan de fleste skrive under på, og jo ældre vi bliver, jo hurtigere synes, at tiden går. Pludselig er ungerne blevet voksne, der er blevet råd til de store biler eller en ekstra rejse sydpå. Nå ja, og pludselig får man en jubilæumsgave for 30 års tro tjeneste.

Find en 30 års jubilæumsgave til ham

Gå en tur over den gamle Lillebæltsbro.

Det behøver jo ikke at være kedeligt at have jubilæum, og selvom han har været det samme sted i 30 år, behøver jubilæumsgaven jo ikke at afspejle det. Tværtimod. Der må gerne være lidt fart over feltet for, hvem siger, at man bliver gammel af at fejre et jubilæum? Ingen!

1. Tirsdagseksperimentet

2. Fisketur på Det Gule Rev

3. Bridgewalking

Find en 30 års jubilæumsgave til hende

Har du hørt kronhjorten brøle?

En jubilæumsgave skal helst være lidt ud over det sædvanlige for på den måde afspejler gaven, at det netop er noget særligt at fejre et jubilæum. Derfor har vi fundet nogle jubilæumsgaver til hende, som hun helt sikkert ikke har fået før – også selvom, at det ikke er første gang, at hun fejrer jubilæum. Det afslører titlen ”30 års jubilæumsgave” jo trods alt.

1. Broholm Slot

2. Kronhjortesafari

Jubilæumsgave 40 år

Uanset, om det er på arbejdsmarkedet, som mor, som ægtemand eller noget helt fjerde, at man har 40-års jubilæum, så fortjener det at blive fejret. For det er altså de færreste, der kommer til at fejre, at de har været det samme sted i så mange år. Derfor skal det også fejres med en 40 års jubilæumsgave – og en god en! Vi har fundet nogle idéer til, hvad du skal give herunder.

Find en 40 års jubilæumsgave til ham

En ballonflyvning bliver aldrig glemt.

Rygtet siger, at mænd er svære at finde gaver til – og lad os bare være ærlige, det bliver jo ikke nemmere som årene går, for man når jo med tiden at samle en hel del ting sammen. Netop derfor er oplevelser gode, for de kommer ikke til at ligge i vinreolen eller stå på hylden i værkstedet. De bliver brugt! Så lad os se på nogle gode jubilæumsgaver til manden.

1. Ballonflyvning

2. Kokkeskole

Find en 40 års jubilæumsgave til hende

Hvad med at fejre jubilæet med et kroophold?

Når man har været det samme sted i 40 år, kan man være heldig at modtage en fortjenstmedalje, men vi synes nu også, at du skal overveje om ikke også, at hun skal have en gave fra dig – det er jo trods alt ikke særligt tit, at man kan fejre sådan et jubilæum. Herunder har vi samlet nogle idéer til, hvad du kan give hende i 40 års jubilæumsgave.

1. Kroophold

2. Frokost på Fakkelgården

Jubilæumsgave fra firmaet

Det er altid noget særligt, når en medarbejder har været på den samme arbejdsplads i en vis årrække. Mange steder vælger man, at firmaet giver en jubilæumsgave til medarbejderen for at markere jubilæet på den måde. Det kan være en buket blomster, en flaske vin eller chokolade, men mon ikke, at medarbejderen får mere vin i jubilæumsgave end bare et par flasker? For lad os bare være ærlige: vin, blomster og chokolade hører jo ikke til blandt de mest kreative gaveidéer.

Det gør oplevelser derimod. Så, hvorfor ikke skifte blomsterne ud med en naturoplevelse? Vinflaskerne med en vinsmagning? Chokoladen med en chokoladesmagning eller et chokoladekursus?

Det er nemlig jubilæumsgaver, som ikke kommer til at samle støv derhjemme – og det er jo de gaver, der bliver brugt, som er de bedste gaver, man kan give og modtage.

Vil du give en jubilæumsgave til en medarbejder i dit firma? Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Du kan læse mere om firmagaver lige her.

 

Mere inspiration