Det er altid dejligt at have styr på gaverne i god tid, så man ikke skal stresse rundt i butikkerne eller jage nettet tyndt for gode idéer til, hvad man skal finde på at give. Det giver lidt overskud sådan at være på forkant med den slags, og samtidig giver det også god tid til at finde på en flot indpakning.

Vi giver dig både nemme & udfordrende idéer til gaveindpakning.

Gør din indpakning ekstra bæredygtig og genbrug materialer fra hjemmet, fx en gammel køkkenrulle. 

Én ting er, hvad der gemmer sig under gavepapiret, en anden ting er, hvordan selve gaveindpakningen ser ud. Det betyder nemlig også noget, at gaven er pakket pænt ind, så modtageren næsten ikke kan vente med at åbne gaven.

Derfor har vi samlet nogle idéer til gaveindpakning, så du kan blive inspireret til, hvordan du pakker dine gaver fint ind. Det behøver jo ikke at være svært at gøre noget ekstra ud af indpakningen, og med denne lille guide i baghånden er du allerede godt på vej.

Den personlige gaveindpakning

Det betyder bare noget, at du selv har pakket gaven ind og fundet det pynt, der gør gaveindpakningen personlig og fin. Du behøver dog ikke at være den kreative type, der uden at blinke rider med på DIY-bølgen for at give en gave med en flot og opsigtsvækkende indpakning.

Vi vil gerne guide dig i den rigtige retning. Det er nemlig nogle gange de mest simple ting, der gør hele forskellen. Derfor vil vi starte med at se nærmere på, hvordan du helt enkelt kan pakke gaven ind, så den både er personlig og samtidig ligner en million.

Idéer til gaveindpakning for begyndere

Pak gavekortet ind i en konvolut eller en æske, hvis du mangler idéer til gaveindpakning, der nem at gå til.

Først skal vi se nærmere på nogle idéer til gaveindpakning for begyndere. Når du giver en oplevelse fra Truestory, sender vi den enten til dig som et trykt gavekort eller som et gavekort, du selv kan printe. Gavekortet kan du lægge i en konvolut, der har en fin farve, et sødt motiv eller du kan selv begynde at dekorere den med stickers eller tegne en lille tegning på. Det er en hurtig måde, du kan tilføje indpakningen lidt glamour.

Juletip: Er det omkring juletid? Så sæt et par ”prikker” på konvolutten med flydende lim, drys glimmer ud over, ryst det overskydende glimmer af og lad så limen tørre. Det giver et fint spil med glimmerprikkerne på konvolutten.

Synes du, at du har lyst til at tage den niveauet over konvolutten, kan du lægge gavekortet i en æske. Rundt omkring i butikkerne kan du finde mange flotte æsker med forskellige motiver, og har du lyst, kan du binde et fint gavebånd omkring og stikke et kort ind under båndet. Så kan modtageren også bruge æsken bagefter til at opbevare ting og sager i.

Idéer til gaveindpakning for øvede

Eukalyptus, gran & kogler gør gaveindpakningen personlig.

Har du styr på, hvordan du laver en basis gaveindpakning, men kunne du godt tænke dig lige at tilføje that something special til din indpakning, så skal du finde kassen med gavebånd og pynt frem. Det er nemlig de små nipsting, der kan være med til at løfte indpakningen et niveau op.

Vi går ud fra, at du har valgt noget flot indpakningspapir og allerede har styr på gavebånd i stof, silke eller med blonder. Når du har pakket gaven ind, kan du tilføje blomster og små grene, som du sammen med kortet skubber ind under båndet. Om sommeren er det oplagt at bruge sommerblomster, i julen en grankvist og i efteråret og foråret kan en grøn stilk fra eukalyptus eller rosmarin være prikken over i’et. Du skal blot huske, at de blomster og grene du vælger, skal passe til gavepapirets farve.

Gavetip: Manillamærker er en simpel måde at lave et fint til-og-fra-kort på. De kan fås helt neutrale, så du selv kan peppe dem op, eller du kan få dem med farver og motiver.

Du kan også vælge at binde små ting fast i gavebåndet, for eksempel en lille pompon, en roset eller en sløjfe. I juletiden kan en julekugle, et hjerte, en stjerne, tørret appelsin eller en slikstok give stemningen af jul og kreativitet. Har du et lakstempel, vil det også være en fin måde at fæstne gavebåndet til gavepapiret på.

 

Idéer til gaveindpakning for de hardcore

Slip kreativiteten løs.

Bruser kreativiteten i dig, og er du allerede langt videre end de idéer til gaveindpakning, som vi har fremhævet? Så skal du tage et kig på videoen her, for den kan inspirere dig til, hvordan du tager gaveindpakningen til et niveau, hvor både begynderne og de øvede kigger måbende med.

 

Orker du ikke indpakningen selv?

Bare rolig, det er ikke noget problem. Vi pakker hellere end gerne gaver ind for dig – ligegyldigt, hvor mange gaver, der skal pakkes ind.

Husk: Du kan skrive en personlig hilsen på gavekortet, når du køber en oplevelse hos os. Så selvom du ikke kunne finde på de mest kreative idéer til gaveindpakningen, bliver gavekortet alligevel en personlig gave fra dig til modtageren.

Når du køber en gave hos os på Truestory, kan du vælge at få pakket oplevelsen ind i vores gaveæske. Vi vedlægger også 5 stykker chokolade. Så slipper du selv for at blive væk i gavebånd og klistret til i lim og nips.

Gå ikke glip af