Leder du efter en julegave til en veninde, søster eller kollega, som bor i Aarhus? Så har vi 10 gode tips til julegaver til hende, som er perfekte at give i 2022.

Dette er nemlig året, hvor vi skal give gennemtænkte og personlige gaver i stedet for unødvendige sager, man ikke har brug for. Og den bedste type julegave, som vi garanterer, at modtageren ikke forventer, men bliver rigtig glad for, er oplevelsesgaver.

Hos Truestory.dk kan du købe gavekort til oplevelser, som er gyldig i hele 2 år. Modtageren kan selv booke eller bytte oplevelsen.

Her er vores bedste julegavetips til hende, som har alt: 10 oplevelsesgaver i Aarhus!

1. Vinsmagning

Vinsmagning er en fin julegave til hende, som har alt, men den perfekte julegave til hende, som også er glad for vin. På vinsmagning i Aarhus kan hun lære mere om, hvor vin kommer fra, og hvilke typer vin, der findes. Måske får hun nogle nyttige tips, som hun kan dele med dig? I Aarhus anbefaler vi vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt.

2. En guidet tur

Selvfølgelig kan det være kedeligt at være turist i egen by. Men hvis du dropper turistfælderne og i stedet får spændende historier og oplever unikke steder og skjulte skatte i Aarhus, så kan det altså noget.

Vi anbefaler en guidet historisk tur måske med et mystisk twist som “Sabotage i Aarhus” med Solve a Mystery. Så ser hun og udforsker sin by i et helt nyt perspektiv.

3. Brunch

Gavekort til brunch eller frokost i Aarhus er en god gave til hende til jul. Vælg en brunch for 2 personer, så giver du dig selv en ekstra julegave samtidig.

Der er masser af gode brunchsteder i Aarhus, så det er kun fantasien, der sætter grænsen, men hvis det skal være lidt specielt, kan du overveje en vildmarksbrunch på Karpenhøj Naturcenter udenfor Aarhus.

Consider reading Brunch i Aarhus

4. Selvforkælelse

Trænger hun til at blive forkælet lidt? Så er det måske en wellness-behandling, hun skal have i julegave.

Hos Helle Thorup er selvforkælelsen i centrum, og her kan du finde en gave til hende i flere budgetter – med garanti for afslapning og velvære.

5. Det Store Diamantkup

Escape rooms er blevet virkelig populære over de sidste år, og man kan blandt andet prøve kræfter med det hos Escapist.

Her er der forskellige escape rooms, men for eksempel “Det Store Diamantkup” er et godt sted at starte – specielt hvis din veninde eller søster også er vild med action. Her skal I nemlig opklare et vaskeægte mysterium.

Escape room er en sjov oplevelsesgave, som I for eksempel kan gå sammen om at købe i vennegruppen. Så har alle noget at se frem til i det nye år.

6. Massage & ansigtsbehandling

Til veninde eller søsteren som altid klager over for lidt søvn, stress og hovedpine efter mange timer på skolen eller arbejde, så er der bare én ting, der glæder: en wellnessgave! Denne jul anbefaler vi en massage og ansigtsbehandling i én – så er der garanti for at få ladet sine batterier op.

7. Kaffesmagning

Du kunne selvfølgelig give hende en pose med dejlig, nykværnet kaffe, men en kaffesmagning lader hende smage på en række forskellige kaffe, mens hun lærer mere om kaffens mange smage, historien om produktionen og bryggetips. Lidt mere spændende, synes du ikke? Vi anbefaler et af kaffekurserne hos Aarhus-kæden Street Coffee.

8. Cocktailsmagning & -kursus

Er din veninde vild med cocktails? Både at smage og lave dem selv?

Så har vi den perfekte julegave til hende. Hos PV Kaffe & Cocktails kan hun nemlig komme både til cocktailsmagning og -kursus. Det er en god start på en aften ude i Aarhus – og sikrer lækre cocktails også i fremtiden.

9. Floating

Nu kommer der endnu en wellness-oplevelse som julegaveidé – og det gør der, fordi det bare er så lækker en gave at finde under træet.

Hos pause recovery studio bliver hun helt fyldt op med velvære og energi. Du kan selv vælge behandlingen – og kan ovenikøbet købe én til 2, så der også er en lille gave til dig.

10. Truestory gavekort

Hos Truestory.dk finder du over 400 oplevelsesgaver, hvor næsten 150 af dem er i Midtjylland. Det kan være svært at vælge bare én, så det er måske ikke så mærkeligt, at vores åbne Truestory gavekort er en af vores bestsellers.

Med Truestory gavekortet kan du vælge et beløb, og modtageren kan vælge oplevelserne, de vil på. Det er en perfekt gave hver gang! Gavekortet er gyldigt i hele 2 år, og det kan bruges over flere gange.

 

Flere julegavetips og idéer til dig