At købe en oplevelse, skal være en sikker og tryg proces, også under en pandemi. Hos Truestory følger vi nøje med i udviklingen omkring COVID-19. Vi er løbende i tæt dialog med vores oplevelsesværter for at sikre, at arrangementer og oplevelser bliver afholdt forsvarligt. 

Retningslinjer ved afholdelse af arrangementer

Vi opfordrer vores gæster til at blive hjemme, hvis de har symptomer på smitte eller har været nær kontakt til en smittet person.

Alle værter hos Truestory overholder Syndhedsstyrelsens retningslinjer ved at sikre, at det er muligt at vaske hænder eller bruge håndsprit på stedet samt ved, at der kan tages hensyn og holdes den anbefalede afstand under afvikling af oplevelsen.

Hos nogle af vores værter, skal du fremvise bevis på at du er færdigvaccineret, er immun som følge af overstået covid-19 infektion, eller er testet negativ med en PCR-test indenfor 72 timer ELLER en lyntest indenfor 48 timer. Både PCR-test og lyntest vil være gyldige som dokumentation. Hvis det gør sig gældende, vil det være noteret på oplevelsen.

Ovenstående gælder ikke børn under 16 år, da de er undtaget fra at skulle vise coronapas.

Krav om brug af mundbind følger Sundhedsstyrelsens aktuelle anbefalinger.

Vi forholder og tilpasser os løbende til de gældende retningslinjer.

Læs mere her.

Ved køb af oplevelse som gave

At give en oplevelse i gave har aldrig givet mere mening end nu. Alle vores oplevelsesgaver har en gyldighed på 2 år, så der er god tid til at komme afsted.

Ved booking af oplevelse

Vi er i løbende dialog med vores oplevelsesværter for at sikre, at de overholder alle regler og restriktioner i forbindelse med afholdelse af oplevelser under pandemien. Skulle det ske, at en oplevelse aflyses grundet COVID-19, giver vi besked hurtigst muligt, og hjælper dig naturligvis med at booke en ny dato.

Skulle du selv blive smittet eller være nær kontakt til en smittet, så kontakt os gerne, så vi kan finde en løsning.

Oplevelser du kan tage afsted på nu

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

Esbjerg, København K, København N, København V, Vejle

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Natur, Smag

Østerssafari i Limfjorden

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Thyholm

Adrenalin, Natur, Smag

Hummerjagt og RIB sejlads med IntoBlue

Tag med IntoBlue på en unik oplevelse i Limfjordens spisekammer efter de store Limfjordshummere.

Løgstør

Kultur

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København K

Natur

Mordmysteriet ved Christiansborg med Solve a Mystery

Tag med på en anderledes & spændende rundtur i København med hele familien. Løs gåderne & oplev samtidig byens ikoniske bygninger & steder.

København K

Natur

Puzzle walk på Assistens Kirkegård

Kom med på en anderledes byvandring på Assistens Kirkegård. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København V