Hos La Cabra er den gode smag et håndværk, der gerne må nørdes. Det startede med kaffe og senest er bagværk også blev et del af La Cabra’s smagspalette. Hele tiden med et mindset om at kaffe ikke bare er kaffe og mel ikke bare mel.

La Cabra står bag kaffebaren La Cabra Coffee Roasters og bageriet La Cabra Bakery, som ud over produktionen og slaget i cafeerne, også dækker over en række kurser. Fællesnævneren for det hele er menneskerne og deres passion for håndværket.

Mød Lasse fra La Cabra Bakery

 

Oplevelser hos La Cabra

 

Om La Cabra

La Cabra startede som en aarhusiansk kaffebar, som siden har fået vokseværk. Idag dækker brandet over adresser i København, New York, Bangkok og De Forenede Arabiske Emirater. Men det stopper ikke her – La Cabra sender idag deres kaffe til hele verden fra deres Risteri i København. La Cabra Coffee Roasters er et af Europas mest hyldede mikroristerier med 10 nationale baristatitler siden 2013.

 

 

Kurset stod Victor for, og hold op det var fedt! Han har som danmarksmester i brygning svarene på lige omkring alt man kunne undre i sig over, og hele tiden blev der forklaret med en uhøjtidelighed og passion. Der er plads til både den nysgerrige begynder og til de som allerede nørder med kaffe derhjemme. Du får mulighed for at smage på forskellige bønner, samt tips til forskellige bryggeteknikker. Jeg kan ikke anbefale det nok!

Johannes H, Deltager på La Cabra kaffekursus