Smag

Surdejskursus hos La Cabra Bakery

Aarhus C, Midtjylland, Danmark

Afholdes af værten La Cabra Bakery

  • 4 timer 30 min. (ca.)
  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Hvad er inkluderet

  • 4,5 timers kursus i surdejsbagning
  • Kompetent og entusiastisk undervisning
  • Kaffe, te, æblemost og vand hele aftenen
  • Let anretning af brød, ost og charcuteri, samt smagsprøver på forskelligt bagværk
  • Du får dit eget brød med hjem i en hævekurv, så du kan bage det dagen efter
  • Skriftlig vejledning, så du kan øve dig derhjemme
  • Hævekurv, surdej, friskbagt brød og smagsprøver med hjem
  • Vejledning, hjælp og tid til spørgsmål

Hvad skal der ske

Kom med til en hyggelig og lærerig aften hos La Cabras bageri, hvor du bliver vejledt i at lave dit eget landbrød hævet udelukkende på surdej. La Cabra Bakery gennemgår processen fra fodringen af surdej til brødet kommer ud af ovnen med fokus på at give dig de bedste forudsætninger for at lykkes med at bage med surdej hjemme i dit eget køkken. På kurset vil du komme omkring grundlæggende teoretiske og praktiske elementer af surdejsbagningen, som betydningen af vand, mel, tid, temperatur og håndtering af dejen. Du får surdej og en skriftlig vejledning med hjem efter kurset, så du kan fortsætte bagningen hjemme.

Kommende datoer

Teknisk fejl

Vores bookingsystem er lige nu nede.

Vi arbejder lige nu på at få tingene op og køre igen. Prøv venligst igen lidt senere.

Tilmeld dig ventelisten

Få besked når der kommer nye datoer
Når du tilmelder dig ventelisten accepterer du, at vi må kontakte dig, når der er nye datoer eller anden relevant information om din oplevelse. Du kan læse hvordan vi behandler dine data i vores persondatapolitik.
Tjek venligst at du har skrevet e-mailen korrekt

Midlertidigt udsolgt

Oplevelsen kan stadig købes som gave. Der kommer snart nye datoer.

Mød din vært, La Cabra Bakery

Verificeret og godkendt vært

Den aarhusianske kaffebar, La Cabra, har fået vokseværk. For til enhver god kop kaffe tilhører også et godt bagværk. Derfor har de skabt La Cabra Bakery, hvor de hver dag bager lækre brød med surdej som kernen. La Cabra Bakery forstår, at mel ikke bare er mel, og at hver pose, de åbner, symboliserer et ansvar over for de talentfulde mennesker, der står bag råvarerne. At blive inspireret af dem og bære deres stemme og produkt videre på den mest gennemsigtige måde, er et af deres mål med det nye bageri

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Hvor er det henne

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 200.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Huskelisten

Udstyr inkluderet

Krav til deltagerne

Regler og sikkerhed

Vi tilbyder prisgaranti

Anden information