Hos Truestory har vi stor erfaring med at skabe succesfulde firmaarrangementer, hvor jeres medarbejdere kommer ud på oplevelser, som trækker kontorstolene væk under dem og giver udfordringer, smil og nye muligheder for samarbejder på tværs.

Her på siden vil vi forsøge at svare på nogle af de spørgsmål, som I sidder med, når planlægningen skal skydes i gang. Vi har selvfølgelig også samlet nogle idéer til firmaarrangementer, så I ikke kommer til at stå helt på bar bund, når der skal brainstormes på, hvad I skal lave i år.

God fornøjelse! 

Vores kundeservice fanger du på [email protected] eller tlf. +45 78 76 92 29

Populære oplevelser til firmaarrangementer

Hos Truestory udbyder vi oplevelser i hele Danmark så uanset, hvor jeres firmaarrangement skal afholdes, tør vi godt garantere, at vi har en oplevelse tæt på jer. Blandt vores mere end 380 forskellige oplevelser, er der selvfølgelig nogle, der er meget egnede til firmaarrangementer; fx fordi de indeholder teambuilding eller wow-elementer, som skaber perspektiv eller sætter en god stemning, der giver mulighed for at opleve kollegaerne i nye situationer.

Her får I nogle idéer til firmaarrangementer, som er meget populære. For at gøre det lettere for jer, har vi inddelt oplevelserne efter, hvor i landet de afholdes.

Firmaarrangement i København

Der er både muligheder for aktive oplevelser og dem, der smager af mere, når I tager til firmaarrangement i København. Se for eksempel disse firmaoplevelser:

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Baristakursus hos The Coffee Collective

Urban High Rope

Guidet tur med Gadens Stemmer

Firmaarrangement i Aarhus

Et firmaarrangement i Aarhus byder på et varieret udbud af oplevelser i hele byen. Se for eksempel disse firmaoplevelser:

Ginsmagning hos Njord Gin

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Poverty Walk i Aarhus

Escape room hos Escapist

Firmaarrangement i Odense

Firmaarrangement i Aalborg

Firmaarrangement i Jylland

Firmaarrangement på Fyn

Firmaarrangement på Sjælland

 

Har I flere spørgsmål om firmaarrangementer?

Der er mange ting, der skal være styr på, når der skal planlægges et firmaarrangement, for mange mennesker skal koordinere kalendere, idéer og forventninger, så enderne kan mødes. Der skal altså gøres et stort forarbejde, før idéen om et firmaarrangement kan realiseres med glade kollegaer.

Hos Truestory ved vi, hvor meget det kræver at få samlet alle kollegaerne for at komme af sted på et firmaarrangement, og derfor vil vi gerne gøre det let for jer at komme ud på en oplevelse. Der er nemlig noget særligt forventningsfuldt over at tage på oplevelse sammen – og netop derfor gør vi det selv en gang imellem. Stemningen bliver lettere, smilene bredere og så er det spændende at bryde arbejdsrelationer op, opleve kollegaerne uden for de vante rammer og få snakket om ting, der ikke altid er plads til på arbejdspladsen. Tilbage på kontoret kan oplevelsen forsat danne grobund for snakke og måske endda for nye idéer og samarbejder på tværs af teams.

Find flere idéer til firmaarrangementer her

Her på siden har vi svaret på nogle af de spørgsmål, som vi jævnligt får, når vi hjælper folk ud på oplevelser til firmaarrangementer, men det kan jo godt være, at I sidder med et par spørgsmål, som vi ikke har besvaret her. Har I andre spørgsmål eller mangler I flere idéer til firmaarrangementer, så kan I altid kontakte vores kundeservice på [email protected] eller ringe på telefon 71 99 05 70, så vil vi hjælpe jer videre med det samme.