Smag

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

(2)
Randers NV, Midtjylland, Danmark

Afholdes af værten Cold Hand Winery

  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Hvad er inkluderet

  • 3,5 timers middagsoplevelse
  • 4-retters middag
  • Rundvisning i vineriet
  • Smagning af 6-7 vine
  • Åbent i butikken
  • Program: 18:30 – Velkomstdrink & snack 19:00 – Forret 19:20 – Rundvisning på vineriet med snacks 20:00 – Hovedret 20:30 – Oste 21:00 – Dessert 21:30 – Kaffe, avec & åbent i butikken 22:00 – Tak for i aften

Hvad skal der ske

Aftenstemningen sænker sig ned over æbleplantagen. Solsorten synger sin aftensang, og naturen begynder at lukke sig omkring sig selv, men i vineriet summer det stadig af liv. Her stimler folk sammen omkring langbordene ved udekøkkenet, hvor kokkene går rundt og laver mad over ild af sæsonens råvarer. Råvarer, der er nøje afstemt til de frugtvine, der er lavet her i vineriet af æblerne fra den omkringliggende plantage.

Mød din vært, Cold Hand Winery

Verificeret og godkendt vært
2 Omtaler

Hos Cold Hand Winery er der plads til at eksperimentere og at drømme stort. Tilbage i 2010 fik Jens Skovgaard en idé om at lave en kryokoncentreret æblevin, fordi kærligheden til de danske frugter, og særligt de syrlige, danske æbler, altid har været stor. Nu laver de prisvindende frugtvine på nøje udvalgte frugter, ligesom de giver dig muligheden for at fuldende et besøg hos dem med en overnatning i en airstreamer, et glampingtelt i plantagen eller en 11.000 liters italiensk vintønde.

Giv som gave

Du kan selvfølgelig købe denne som oplevelsesgave. Med hurtig levering og nem booking efterfølgende. Vi tilbyder desuden fri bytte- og returret i 2 år.

Hvor er det henne

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 200.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Huskelisten

Krav til deltagerne

Vi tilbyder prisgaranti

Mulige tilkøb

4,5 (2 omtaler)