Hvad skal der ske
Kom med på All inclusive Hideaway-turen og bliv forkælet med maner. Her får I hele vingårds- og Ø-oplevelsen fordelt ud over en dejlig eftermiddag på Hideaway. I kan tage færgen til Fejø kl. 12.50 fra Kragenæs Havn og ankomme i bil, på cykel eller til fods til Hideaway. Her vil I blive budt velkommen på gårdspladsen, og kl. 13.30 bliver I seated og kan nyde Hideaway's særlige velkomstdrink; en Fejbatting vermouth (delikat, lys vermouth), serveret på is med tonic og friske laurbærblade samt en snacktallerken. Herefter får I serveret en lækker frokost under figentræerne - signaturretten med ravioli fra Fejøs egen pastamaker, Diego Principato, samt Hideaway's egne, hjemmelavede vinbladsruller med fyld af kød fra dyr der er opvokset og nedlagt lokalt, samt en knasende sprød salat. Hertil et glas vin efter eget valg fra vinkortet. Desserten tager jer med i himmelen, en Hideaway Fruit Fool, med base af figenkompot, skyrcreme rørt med flødeskum og masser af hjemmelavet marengs med birkes og kokus. Oplevelsen af at være på sydhavs Ø-hop rundes af, når I, kl. 15.00, tages med på en passioneret rundvisning i vingård, figenarboret og vineri. Undervejs gætter I nogle af alle Hideaway´s eksotiske planter og træer og får en indføring i deres tilgang til at dyrke druer og figener økologisk/regenerativt alt imens I smager 2 vine undervejs. I runder af i Traktørstedet, hvor I vælger den sidste vinsmagsprøve, og der er tid til en hyggesnak.