Hvad skal der ske
Dagen begynder med en kop dampende cowboykaffe, brygget over flammerne, og en lækker kage for at fylde depoterne op. Herefter går I i gang med forberedelserne til dagens bålmåltid. I den smukke natur i Mols Bjerge kommer I med på en sanketur, hvor I finder spiselige urter og blomster, der kan give dagens menu et ekstra pift. Sammen med Karpenhøjs dygtige guider arbejder I med spændende tilberedningsmetoder som madlavning i middelalderovn, saltdej, gløder, flammer og røg. Kurvene er fyldt med friske, økologiske råvarer, nøje udvalgt efter sæsonens muligheder. Når retterne er tilberedt, samles I omkring bordet, dækket med dagens kreationer. I skæret fra petroleumslamper og på bløde lammeskind smager I jer gennem menuen – et resultat af fælles indsats og hyggelige timer i naturen. Oplevelsen har desuden fokus på økologiske råvarer fra lokale leverandører som Andersen Winery, Ebeltoft Gårdbryggeri, Garageristeriet, Soldug, Svampekompagniet, ”Slagter Klaus” fra Kvickly Ebeltoft og Verdens Ende.