Restaurant & caféer

Social Dining frokost ved Restaurant Nögen

(3)
Aarhus C, Midtjylland, Danmark

Afholdes af værten Restaurant Nögen

  • 2 timer (ca.)
  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Hvad er inkluderet

  • 2 timers frokostoplevelse hos Restaurant Nögen med booking om lørdagen
  • En frokost baseret på konceptet om at minimere madspild
  • Er man vegetar eller har allergier, tages der hensyn til dette

Mulige varianter

Beløb på 150 kr. per person

150 kr. / person

Beløb på 150 kr. per person

150 kr. / person

Beskrivelse

Frit valg på menukortet for det angivet beløb per. person

Beløb på 300 kr. per person

300 kr. / person

Beløb på 300 kr. per person

300 kr. / person

Beskrivelse

Frit valg på menukortet for det angivet beløb per. person

Beløb på 500 kr. per person

500 kr. / person

Beløb på 500 kr. per person

500 kr. / person

Beskrivelse

Frit valg på menukortet for det angivet beløb per. person

Hvad skal der ske

På Strøget i Aarhus, før shoppingturen begynder med startskuddet fra banegården, finder I Restaurant Nögen. Her kan I opleve social dining til frokost. Restaurant Nögen serverer nemlig fem kulinariske retter, der er baseret på restaurantens nyeste fund og sammensætninger. Menu ændres ofte, da de ønsker at udnytte råvarerne på den bedst mulige måde og samtidig overraske deres gæster med nye smagsoplevelser. Restaurant Nögen i Aarhus har gjort sig bemærket for deres imponerende tilgang til madlavning og gastronomi, hvor fokus er på at bekæmpe madspild ved ikke at dømme ingredienser på deres udseende. Restauranten tager også hensyn til vegetarer og allergikere, og kan tilbyde en række alternativer, der er lige så velsmagende som de almindelige retter. Se frem til en bæredygtig madoplevelse i Aarhus.

Mød din vært, Restaurant Nögen

Verificeret og godkendt vært
3 Omtaler

Restaurant Nögen holder til i Aarhus på Banegårdspladsen 4 og tilbyder en inspirerende og unik madoplevelse. Restauranten har en ambition om at bekæmpe madspild ved at skabe lækre og smagfulde retter, der er baseret på overskydende varer. Konceptet er minimalistisk og fokuserer på sæsonens råvarer, hvor der kræses om hver enkelt ingrediens. Frederik Nørgaard, ejeren af Nögen, er dedikeret til at begrænse madspild i alt, hvad restauranten gør. Deres tilgang til madlavning er innovativ og unik, og de har et fokus på at skabe en gastronomisk oplevelse, der ikke blot er velsmagende, men også ansvarlig og bæredygtig.

Hvor er det henne

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 500.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Krav til deltagerne

Tilkøb hos værten

Anden information

5 (3 omtaler)