Hvad skal der ske
Tag plads på Strandmøllekroen og nyd en 2-timers oplevelse med havets delikatesser, serveret i naturskønne omgivelser ved Øresund. Her præsenteres et skaldyrsfad, der kombinerer friske råvarer med gastronomisk finesse og klassisk krocharme. Bemærk, at menuen kan variere afhængig af dagens fangst og tilgængelighed - alt sammen for at sikre den bedste kvalitet og friskhed. Skaldyrsfadet byder på kogt halv hummer med citron og raffineret XO-sauce, to Gillardeau-østers naturel ledsaget af hot sauces og en syrlig vinaigrette på cava og syltede ramsløgskapers. Nyd grønlandske pil selv-rejer og svenske kogte krebs med dild og citron – perfekt afstemt i smag og enkelthed. De argentinske kæmpe røde rejer er marineret i urteolie og confiteret hvidløg, mens krabbeklør kogt med urter og hvidvin tilfører dybde og aromatisk fylde. Hertil serveres pimentcreme med mandler, grillet peberfrugt, Vesterhavsost og ansjoser – en lille smagseksplosion ved siden af det maritime.