Restaurant & caféer - Madkurser - Smagninger

Årets julefrokost hos Ejstrupholm Flyveplads

Ejstrupholm, Midtjylland, Danmark

Afholdes af værten Ejstrupholm Flyveplads

  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Hvad er inkluderet

  • Drikkevarer ad libitum (ved tilkøb eller Luksus julebord)
  • 3 timers drikkevarer ad libitum gælder flaskeøl (Carlsberg og Tuborg), sodavand (flere varianter) og vand (almindelig- og danskvand).
  • Klassisk julebord
  • Marinerede sild med løgring og karrysalat. - Fiskefillet med remoulade og citron. - Ribbensteg med rødkål. - Leverpostej med stegt bacon og campignon. - Risalamande med kirsebærsauce.
  • Luksus julebord
  • Marinerede sild med løgringe og karrysalat. - Stegte sild med kapers. - Fiskefilet med remoulade og citron. - Røget laks med æggestand. - Ribbensteg med rødkål. - Tarteletter. - Glaseret skinke med grønlangkål. - Leverpostej med stegt bacon og champignon. - Risalamande med kirsebærsauce. - 1 flaske husets rødvin pr. 6 mand. - Drikkevarer ad libitum.

Mulige varianter

Klassisk julebord uden drikkevarer

395 kr. / person

Klassisk julebord med ad libitum drikkevarer

594 kr. / person

Luksus julebord med ad libitum drikkevarer

795 kr. / person

Hvad skal der ske

Hold årets julefrokost på Ejstruphold Flyveplads i Café Flyverskjul. Cafén er indrettet i en gammel flyhangar, hvilket er med til at danne rammerne for den ultimative oplevelse på Ejstrupholm Flyveplads. Julefrokosten kan afholdes fredag og lørdag fra den 27. november indtil den 22. december. Vælg mellem klassisk julebord eller luksus julebord.

Mød din vært, Ejstrupholm Flyveplads

Verificeret og godkendt vært

Ejstrupholm Flyveplads er mere end blot en flyveplads. Her ankommer gæster både fra lands og fra luften for at besøge flyvepladsens caféen eller springe i faldskærm.

Hvor er det henne

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 500.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Krav til deltagerne

Retningslinjer for oplevelsen

Sæson