Madkurser - Børn & familie - Grupper

Grøn Mad hos Karoline Trier

(1)
Brønshøj, Hovedstaden, Danmark

Afholdes af værten Karoline Trier

  • 3 timer 30 min. (ca.)
  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Ønsker du et privat event?

Hvad er inkluderet

  • Vegetarisk madlavningskursus med fokus på grønnere mad
  • På kurset kommer du til at lave 1-2 lækre retter
  • Introduktion til det grønne køkken og tilsmagning
  • Lære sunde og nemme retter, der kan tilberedes på mindre end en time
  • Fælles måltid med tid til at smage på kreationerne
  • Eventuelle rester med hjem
  • Opskrifterne på alle retterne bliver tilsendt efter kurset
  • Kaffe, te, vand og økologisk saft under hele kurset

Hvad skal der ske

Kunne du tænke dig at lave flere grønne retter? Aftensmaden og ulvetimen har det med at kollidere, og det er sjældent, at overskuddet til de gastronomiske udfordringer fra kogebøgerne ligger i øverste køkkenskuffe, når sulten sætter ind. På kurset Grøn Mad får du inspiration til hvordan du kan lave grønnere hverdagsretter, som både er sunde og velsmagende. Hos Karoline Trier er udgangspunktet sæsonens bedste råvarer. Undervejs fortælles der om hvordan et måltid sammensættes for at tilfredsstille alle smagssanser. Her er plads til gastronomisk udfoldelse og kreative idéer. Velbekomme!

Kommende datoer

Teknisk fejl

Vores bookingsystem er lige nu nede.

Vi arbejder lige nu på at få tingene op og køre igen. Prøv venligst igen lidt senere.

Tilmeld dig ventelisten

Få besked når der kommer nye datoer
Når du tilmelder dig ventelisten accepterer du, at vi må kontakte dig, når der er nye datoer eller anden relevant information om din oplevelse. Du kan læse hvordan vi behandler dine data i vores persondatapolitik.
Tjek venligst at du har skrevet e-mailen korrekt

Midlertidigt udsolgt

Oplevelsen kan stadig købes som gave. Der kommer snart nye datoer.

Mød din vært, Karoline Trier

Verificeret og godkendt vært
1 Omtale

På Kokkeskolen Karoline Trier deler de ud af deres passion for, og viden om, mad, råvarer og fællesskaber. De arbejder altid med sæsonens bedste råvarer og de brænder for at give deres madglæde videre. På kokkeskolen samler de derfor virksomheder, private samt voksne og børn omkring madlavning, for at de kan fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Hvor er det henne

Book som Privat event

Denne oplevelse er ideel til private grupper eller team events. Forespørg en ønsket dato nu, og få svar inden for 48 timer.

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 500.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Huskelisten

Udstyr inkluderet

Krav til deltagerne

Retningslinjer for oplevelsen

Tilkøb hos værten

Anden information

5 (1 omtaler)