Madkurser

Barista Teknik for professionelle hos Kontra Coffee

København Ø, Hovedstaden, Danmark

Afholdes af værten Kontra Coffee

  • 3 timer (ca.)
  • Sprog: Dansk, Engelsk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Hvad er inkluderet

  • Korrekt tampning
  • Indstilling af kværn
  • Brygning af espresso
  • Steamning af mælk
  • Ophældning af mælk
  • Espressomaskinens grundlæggende funktioner
  • Rengøring og vedligehold

Hvad skal der ske

På Barista Teknik for professionelle lærer du om brygning af espresso, mælkesteamning og så skal I kigge nærmere på de grundlæggende teknikker bag latteart. Formålet er at give en praktisk og teoretisk viden, som du kan bruge, når du og dit personale skal servere en kop god kaffe for dine gæster.

Kommende datoer

Teknisk fejl

Vores bookingsystem er lige nu nede.

Vi arbejder lige nu på at få tingene op og køre igen. Prøv venligst igen lidt senere.

Tilmeld dig ventelisten

Få besked når der kommer nye datoer
Når du tilmelder dig ventelisten accepterer du, at vi må kontakte dig, når der er nye datoer eller anden relevant information om din oplevelse. Du kan læse hvordan vi behandler dine data i vores persondatapolitik.
Tjek venligst at du har skrevet e-mailen korrekt

Midlertidigt udsolgt

Oplevelsen kan stadig købes som gave. Der kommer snart nye datoer.

Mød din vært, Kontra Coffee

Verificeret og godkendt vært

Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, hvor de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev etableret i 2005 og arbejder hver dag på at fremme kvaliteten af den kaffe, der bliver drukket i Danmark. Kontra Coffee håndterer alt inden for import og ristning, salg af maskiner til profesionelle og private samt kurser til alle, der gerne vil lære mere - og samtidig have det sjovt i forløbet.

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Hvor er det henne

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 500.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Huskelisten

Krav til deltagerne

Retningslinjer for oplevelsen

Sæson