Madkurser

Bagekursus hos Karoline Trier

Brønshøj, Hovedstaden, Danmark

Afholdes af værten Karoline Trier

  • 4 timer (ca.)
  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Ønsker du et privat event?

Hvad er inkluderet

  • Bagekursus hvor du kommer til at bage rugbrød, surdejsbrød, gærdejsbrød og sprødt bagværk
  • Gennemgang af grundlæggende bageteknikker
  • Introduktion til surdejsbrød, langtidshævet gærdej og sød gærdej
  • Fælles måltid med tid til at smage på kreationerne
  • Eventuelle rester af bagværket med hjem
  • Opskrifterne på det lækre bagværk bliver tilsendt efter kurset
  • Kaffe, te, vand og saft under hele kurset

Hvad skal der ske

Vil du også lære at bage et saftigt brød med en knasende sprød skorpe, eller måske de bløde briocheboller og et hjemmelavet rugbrød? Kurset er både for dig, som gerne vil lære de grundlæggende teknikker i brødbagningen, og til dig som har erfaring med at bage, men som mangler de sidste tekniske færdigheder for at bage det perfekte luftige brød. På bagekurset kan du fordybe dig i bageteknikker, og forbedre dine ælte- og bagetekniske evner. På bagekurset vil du komme til at bage rugbrød, surdejsbrød, gærdeje og sprøde snackstænger. Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på kreationerne. Hvis der er rester er du selvfølgelig mere end velkommen til at medbringe en bøtte til en smagsprøve til familie eller venner.

Kommende datoer

Teknisk fejl

Vores bookingsystem er lige nu nede.

Vi arbejder lige nu på at få tingene op og køre igen. Prøv venligst igen lidt senere.

Tilmeld dig ventelisten

Få besked når der kommer nye datoer
Når du tilmelder dig ventelisten accepterer du, at vi må kontakte dig, når der er nye datoer eller anden relevant information om din oplevelse. Du kan læse hvordan vi behandler dine data i vores persondatapolitik.
Tjek venligst at du har skrevet e-mailen korrekt

Midlertidigt udsolgt

Oplevelsen kan stadig købes som gave. Der kommer snart nye datoer.

Mød din vært, Karoline Trier

Verificeret og godkendt vært

På Kokkeskolen Karoline Trier deler de ud af deres passion for, og viden om, mad, råvarer og fællesskaber. De arbejder altid med sæsonens bedste råvarer og de brænder for at give deres madglæde videre. På kokkeskolen samler de derfor virksomheder, private samt voksne og børn omkring madlavning, for at de kan fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Hvor er det henne

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 500.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Huskelisten

Udstyr inkluderet

Krav til deltagerne

Tilkøb hos værten

Erfaringsniveau påkrævet

Anden information