Juletiden nærmer sig med hurtige skridt. Julepynt, indendørshygge og julemusik begynder at stå på programmet sammen med de traditionelle julefrokoster.

Men hvor skal man lige gå hen for at få en velsmagende julefrokost?
Vi har samlet 5 bud på, hvor I skal spise julefrokost i København. 

 

1. Julefrokost på Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 København

Restaurant Kronborg på Nørrebro byder på julefrokost i København Centrum. Klassisk, traditionel og dansk er de bedste ord til at beskrive en julefrokost på Restaurant Kronborg. Her kan du blandt andet få julesild, confiteret and og julemedister. 

Der står julefrokost på menuen fra fredag den 5. november til torsdag den 23. december og fra mandag den 27. til torsdag den 30. december 2021.

Restaurant Kronborg arrangerer også private selskaber på op til 70 personer. Så måske årets julefrokost skal stå på klassisk dansk mad?

Find mere information om deres julefrokost i 2021 lige her.

Velbekomme!

 

2. Jul på Café Kystens Perle

Café Kystens Perle, Bryggergården 14, 2770 Kastrup

Hos Café Kystens Perle i Amager Øst kan du få en juleplatte eller slå dig løs i deres julebuffet. Her består menuen af klassiske juleretter såsom friteret fiskefilet, hjemmelavet risalamande og tarteletter. 

Du kan også besøge caféen for at skyde julen i gang med gløgg og æbleskiver. Julen starter på Café Kystens Perle d. 19. november 2021. 

Hvis du ønsker at prøve deres julebuffet, skal du forudbestille den via mail senest 2 dage før. Man skal bestille minimum 6 kuverter for at få adgang til den lækre julebuffet. 

Se hele deres menu og mere information her.

 

3. Nu er det jul på Vesterbro!

TAPAS HUSET – Casa Lola, Jernbanegade 4, 1608 København

Er du kørt træt i de samme juleretter hvert år?

Tapas Huset Casa Lola på Vesterbro er klar til at spice din julefrokost op med et twist af Spanien. I deres julefrokost anno 2021 finder du alt fra laksetatar til langtidsstegt pulled pork med sprødstegt chorizo.

Du kan vælge mellem tre forskellige versioner af deres julefrokost:
1. Económico – 3 timers arrangement
2. Pequeno – 6 timers arrangement
3. Favorito – 7 timers arrangement

I alle tre versioner får du fri bar af spansk øl til menuen. 

De tre menuer kan også bestilles som take away, hvis du hellere vil nyde julefrokosten derhjemme.

Læs mere om den anderledes julefrokost lige her.

 

4. Julefrokost på Christianshavns Færgecafé

Christianshavns Færgecafé, Strandgade 50, 1401 København

Personalet på Christianshavns Færgecafé elsker julen – for i juletiden står den nemlig på klassisk dansk mad, som er caféens helt store passion. 

Deres julefrokost, som de selv kalder Det store julebord, indeholder både kolde og varme retter, som du får serveret løbende ved bordet. Du har også mulighed for at vælge deres julefrokost-platte, som blandt andet består af karrysild, hønsesalat og ribbensteg.

Festlighederne på Christianshavns Færgecafé starter d. 11. november, hvor de sætter deres a la carte på pause, så der kan være fuld fokus på julefrokosten. 

Du kan se, hvad deres julefrokost indeholder her

 

5. Julefrokost ud af huset

Cofoco Food, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup

Hvis du gerne vil byde på mad hjemme i privaten, men ikke lige vil i gang i køkkenet, er der heldigvis hjælp at hente.

Hos Cofoco Food i Amager får du julefrokost ud af huset. Her kan du vælge mellem de klassiske juleretter med kød og fisk eller moderne vegetar julefrokost.

Cofoco Food kan både stå for firmajulefrokosten eller levere til familiens julefrokost 1. juledag eller 2. juledag. Her er der ingen, som behøver at stå i køkkenet i flere timer for, at I kan få en velsmagende julefrokost til jeres arrangement. 

Du kan læse mere om årets julefrokost og bestille lige her.

 

Læs også

Hvad kan man ønske sig i julegave?

Læsetid: 2 min.

Guide: Giv en oplevelse i julegave

Læsetid: 5 min.