Der findes så mange guides til København, men det er der også god grund til! Her er I nemlig garanteret en god tur – specielt når I liige ved, hvor turen skal gå hen.

Denne gang har vi samlet en 5 hyggelige spots i København, som vi synes, at I skal lægge vejen forbi.

Vi kan sige så meget, at det ikke er i denne guide, I finder Rundetårn, Amalienborg og alle de andre klassikere. Vi har i stedet samlet nogle lidt anderledes, hyggelige spots.

 
 

1. Andersen & Maillard

Nørrebrogade 62, 2200 København

Andersen & Maillard er et hyggeligt bageri på Nørrebro. Folkene bag er ingen mindre end Hans Kristian Andersen og Milton Abel. Stedet er blandt andet kendt for deres softice-croissant og deres lækre kaffe.

 
 

2. Jægerborgsgade

Nørrebro, 2200 København

Jægersborggade er en af de mest summende gader på det multikulturelle Nørrebro.

Her finder du en lang række specialforretninger som for eksempel isbutikken ISTID, vinbaren Terroiristen og smykkeforretningen Ladyfingers. 

 
 

3. Reffen

Refshalevej 167 Unit A, 1432 København

På Refshaleøen finder du Reffen: Nordens største madmarked med street food. Boderne tilbyder mad fra 17 forskellige nationaliteter, så det bør være muligt at finde en ret til alle i selskabet. Oveni skal det nævnes, at stemningen leder tankerne hen på ord som nærvær, fællesskab og innovation.

 
 

4. BaneGaarden

Otto Busses Vej 45a, 2450 København

BaneGaarden finder du i Jernbanebyen mellem Vesterbro og Sydhavnen. Stedet har i årtier ligget stille hen, men nu er det omdannet til en oase og et samlingssted omringet af vild natur og togskinner. Du finder ni lader som blandt andet huser restauranter og bagerier.

 
 

5. Kødbyen

Kødbyen

København kan også være med, når det kommer til tendensen, hvor byers gamle industrielle bydele bliver forvandlet til kulturelle og gastronomiske rum i byen.

Kødbyen ligger på Vesterbro og husede engang kødindustrien i byen. I dag er det samlepunkt for innovative restaurant, byliv og gallerier. Det er med andre ord det oplagte sted at tage i byen.

Du kan læse Visit Copenhagens guide til området her.

 
 

Seneste fra København

Vinsmagning i København

Læsetid: 5 min.

Efterårsferie i København

Læsetid: 8 min.

3 barer med naturvin i København

Læsetid: 4 min.