Oplev sammen

Udforsk vores +400 forskellige oplevelser og find den perfekte til dig selv eller til gaven

4.7 (8771 omtaler)

Mere end 500.000 har allerede prøvet og omtalt vores oplevelser

Hvilken type oplevelse leder du efter?

Find din næste oplevelse

Hvilken type vil du gerne prøve?

Hvor skal det være?

Har du et budget?

Giv en oplevelsesgave

Giv som gave

  •  
  • 2 års gyldighed & gratis forlængelse
  • 2 års fri bytte- & returret
  • Mulighed for at tilføje en personlig hilsen

Vælg en dato før du betaler

Når du vil ud at opleve, er det meget nemmere at vælge blandt vores store udvalg, når du kan se hvilken dag, du kan komme afsted. Vi tilbyder direkte booking på størstedelen af vores oplevelser.

Find en oplevelse
Oplevelser og oplevelsesgaver du aldrig glemmer

Truestory er din vej til flere oplevelser sammen med de mennesker, du holder allermest af. Vi tror nemlig på, at oplevelser sammen gør os til bedre, gladere mennesker og styrker vores relation til hinanden. Livet giver mere mening, når vi er sammen.

Hver dag arbejder vi sammen for at gøre det nemmere for dig at opleve mere. Vi gør os umage for at håndplukke autentiske oplevelser, der kan noget særligt, så du altid får den bedste oplevelse. Vi er din garanti for god kvalitet, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.

Vi tror på, at de bedste historier skabes sammen

Gode ting sker, når vi bruger tid sammen. Tid, der bruges på gode oplevelser. Derfor har vi samlet hundredvis af oplevelser fordelt over hele landet - ja faktisk hele Skandinavien. Uanset, om du er til gourmet i Nordtyskland, adrenalinkicks i København, spadag i Aarhus eller har lyst til at stige til vejrs i en luftballon, så kan du finde din næste oplevelse her. Gå bare på oplevelse i vores verden af oplevelser - både de store og de små.

Få mere ud af livet. Gør tiden mere værd. Oplev mere. Sammen.

Vil du give en oplevelsesgave?

Der er mange gode grunde til at give oplevelsesgaver, og uanset om det er fødselsdagesgaven til ham eller hende, bryllupsdagsgaven, julegaver eller til brudeparret, studenten eller konfirmanden findes der masser af gode oplevelsesgaver. Det kan selvfølgelig også være, at du bare har lyst til at overraske en, du holder af, så I sammen kan tage ud for at opleve noget nyt.

Hos Truestory kan du give oplevelsesgaver, der holder 100%.

Hvordan skal din oplevelsesgave leveres?

Kan man overhovedet pakke en oplevelse ind, tænker du måske? Og ja, det kan vi. Nøjagtig som med en fysisk gave, har vi flere valgmuligheder at tilbyde, når du gerne vil give en oplevelse som gave.

Hos Truestory sørger vi for, at indpakningen matcher tanken bag den oplevelsesgave, du giver. Derfor kan du vælge at tilkøbe vores eksklusive gaveæske, som vi sammen med din personlige hilsen, pakker ind, så din oplevelsesgave pynter flot på gavebordet.

Du kan selvfølgelig også vælge at pakke oplevelsesgaverne ind selv derhjemme. På den måde giver du en ekstra personlig og kreativ gave. Vælger du den løsning, kan du i stedet få tilsendt din oplevelsesgave som trykt billet i kuvert med din personlige hilsen. Er du til den helt hurtige og nemme løsning, kan du få oplevelsen sendt til din e-mail og printe den ud på under 5 minutter. Så er der bare tilbare at pakke det ind og glæde dig til at overraske den heldige modtager.

Kan jeg bytte en oplevelse fra Truestory?

Selvfølgelig kan du det, og hos Truestory har vi endda sørget for at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt. Når du køber oplevelsesgaver hos Truestory, kan du eller modtageren nemt få byttet oplevelsen til en anden.

Du har nemlig altid...

24 måneders fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Så burde det være en smal sag for dig at bytte din oplevelsesgave. Ellers er du velkommen til at tage fat i vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig videre.

Bridgewalking er en af vores mest populære oplevelsesgaver.

Find oplevelser i hele landet

Hos Truestory har vi tæt på 500 forskellige oplevelser fordelt over hele landet. Gå på opdagelse i vores udvalg af oplevelser i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland eller Bornholm.