Tag på et autentisk dansk whiskyeventyr i Thy med fortællinger og indblik i produktionen fra korn til flaske, alt imens dine smagsløg bliver forkælet på rejsen. 

Du vil blandt andet høre om samspillet mellem økologisk landbrug og procesesserne i at lave whiskey, når du bliver vist rundt på destilleriet og gården. 

Tag på smagning

 

Andre anbefaler Thy Whisky

Per E.
8. nov. 2022
Jeg har prøvet en del rundvisninger/smagninger og dette var det absolut bedste destilleri besøg jeg har oplevet, meget anbefalelsesværdigt.
Gemma R.
9. aug. 2022
Det er et fantastisk sted at besøge. Personalet er virkelig lidenskabelige og vidende om whisky og destillationen. Du bydes hjerteligt velkommen og bliver personligt taget hånd om under hele turen. Et af de bedste destillerier jeg har besøgt, og jeg er fra Skotland 🙂
 
 

Om Thy Whisky

Thy Whisky producerer økologisk whisky på slægtsgården Gyrup i Thy. Her høstes korn fra egne marker for at sikre, at kun de bedste råvarer bruges til whiskyen, og kombineret med godt håndværk, er de små, eksklusive aftapninger hurtigt blevet eftertragtede. Thy Whisky har vundet flere internationale priser.

 

📍 Placeret i smukke Thy

 
 

Se mere fra Thy Whisky