Hos Cold Hand Winery får du en helt unik kombination af gastronomi, vin og unik overnatning.

Ude på landet mellem Randers og Viborg ligger Cold Hand Winery. Omgivet af æbleplantage og dansk idyl ligger stedet, der først og fremmest er et frugtvineri.

De to mænd bag, Jens Skovgaard & Flemming Villebro, har hovederne fyldt med idéer og gåpåmod, når det handler om at lave vin og finde på unikke oplevelser til de besøgende, der lægger vejen forbi.

“Sensommerdøgnets temperaturudsving giver den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk, aromatisk og guld værd,” fortæller de to på deres hjemmeside.

Det er denne vin med den helt særlige smag, du kan opleve på Cold Hand Winery. Det er et arbejdende sted, hvor der bliver eksperimenteret, mens gæsterne myldrer rundt til vinsmagning, god mad og ophold.

Sensommerdøgnets temperaturudsving giver den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk, aromatisk og guld værd

Jens Skovgaard & Flemming Villebro, Cold Hand Winery

Vinen bliver lavet på æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, kvæder, blommer og brombær.

“At få naturens egen avl gjort til vine og likører i verdensklasse gør os glade, stolte og ydmyge på samme tid. Vi går langt og bliver hurtigt meget nørdede i jagten på det bedste produkt,” fortæller Jens Skovgaard og Flemming Villebro.

Årligt byder Cold Hand Winery tusindvis af oplevelseslystne besøgende inden for på stedet. Med åbne arme, veloplagt snakketøj og masser af begejstring og nørderi bliver du vist rundt blandt duftende tanke og flotte egefade, inden du får en smagsoplevelse for livet.

Udover vinen er de unikke oplevelser helt inde i hjertet af Cold Hand Winery.

Her får du glamping og helt unikke ophold, som giver en uforglemmelig oplevelse. Du kan for eksempel overnatte i en gammel italiensk vintønde eller hvad med at nyde et glamping-ophold i telt?

At få naturens egen avl gjort til vine og likører i verdensklasse gør os glade, stolte og ydmyge på samme tid.

Jens Skovgaard & Flemming Villebro, Cold Hand Winery
 
 

Hvad siger kunderne om Cold Hand Winery?

Hanne Jensen
21. nov. 2020
Det har været en fantastisk hid oplevelse og det skal absolut gentages

Tips til oplevelsen

Se og kom derhen det er en super oplevelse