Leder du efter oplevelsesgaver til Black Friday?

Black Friday er efterhånden blevet en fast del af shoppingvanerne – og en god påmindelse om, at julen og julegaveræset nærmer sig.

Vi kan ikke helt løfte sløret for vores særpriser i år, men det betyder ikke, at du ikke kan blive inspireret til hvilke oplevelsesgaver, du skal lægge under træet i året – eller måske leder du efter en oplevelse til at forkæle dig selv?

 

Idéer til oplevelsesgaver

 

Til madelskeren

 
 

Til livsnyderen

 
 

Til dem med meget om ørerne

 
 

Til dem med krudt bagi

 
 

Hvad er Black Friday hos Truestory?

Det kan minde om andre Black Friday tilbud, hvor du får vild rabat på ting. Men det er netop det: ting. Hos Truestory er det nemlig noget helt andet. Vi har minder, tid, sammenhold og overraskelser gennem oplevelsesgaver.

Det bedste er, at du ikke behøver at skynde dig ud af døren på den store shoppedag.  Sæt dig hellere ned og find de bedste oplevelsesgaver hos os. Bedre bliver det ikke!

Køb oplevelsesgaver på Black Friday

Når du køber en oplevelsesgave hos os, har du mulighed for at få gavekortet leveret i vores eksklusive gaveæske med chokolade og en personlig hilsen fra dig. Det er den perfekte indpakning til en oplevelsesgave.

Hvad er Black Friday?

Black Friday startede allerede i 1952 i USA. Den store shoppingdag opstod på grund af Thanksgiving, som er på den fjerde torsdag i november. Derfor begyndte Black Friday dagen efter og inden weekenden, så butikkerne kunne begynde at invitere til julehandel, fordi de fleste havde fri alligevel.

Black Friday indebærer at de fleste butikker – og senere netbutikker – sætter prisen ned på varer. I de sidste år har du måske set udtryk som Black Week og Black Month samt Cyber Monday – en ny version af Black Friday for netbutikker mandagen efter den store shoppingdag om fredagen.

 

Læs også

Black Friday Spa & Spaophold

Læsetid: 3 min.

Gourmetophold – 7 favoritter

Læsetid: 10 min.

Spaophold – Find de bedste ophold med spa her

Læsetid: 7 min.