Fra Ayers Rock til klippeklatring på Bornholm

Det kan være fedt og udfordrende at tage på oplevelse med sig selv, og det kan være alt fra en tur til frisøren for at få en ny frisure til at rejse om på den anden side af jorden et halvt år. De fleste af os når bare til et punkt, hvor vi gerne vil dele vores oplevelser med andre, og selvom sociale medier kan hjælpe et godt stykke hen ad vejen, er det bare ikke det samme, som at stå ved siden af hinanden og sammen opleve solopgangen ved Ayers Rock.

Derfor har vi samlet nogle oplevelser for 2, så du kan tage din bedste ven, en ny date eller din bror under armen og komme ud for at opleve.

Længere nede på siden kan du se de oplevelser, som vi vil anbefale til dig, og selvom Ayers Rock ikke står på listen, så er klippeklatring på Bornholm en oplevelse, der næsten giver det samme kick. Næsten.

Oplevelser for 2 i København

Hvis du sidder i København, og mangler en oplevelse for 2, så gør dig klar til en RIB-tur på Øresund. Der er 2×300 HK i motoren, som kan nå en topfart på 110 km/t. Det går altså stærkt, når Øresund skal udforskes, og du må hellere forberede dig på saltvandsspray til frisuren. Er du på jagt efter en romantisk oplevelse for 2, og mener du ikke, at RIB falder ind i den kategori, men vil du stadig gerne blive i det maritime, så lav en picnickurv og læg fra kaj med en GoBoat. I bestemmer selv, hvor turen går hen, og er det varmt nok, kan I springe i vandet fra rælingen, og tage en svømmetur før turen går tilbage. Mangler du oplevelser for 2 på Sjælland serverer Timm Vladimir Bøf og Bajer i Valby, og tager du turen til Køge, byder Braunstein på ølsmagning og whiskysmagning.

Pssst… Vi har selvfølgelig også oplevelser på Shawarmastreet og Lorteøen. Prøv Nørrebronx på vrangen eller et kitesurfingkursus hos Amager Kiteskole.

Se flere oplevelser i København.

Oplevelser for 2 på Fyn

Der er også oplevelser til fynboerne eller til dem, der gæster øen. På Bridgewalking kommer du op i 60 meters højde, og får udsigten over Lillebælt og skovene omkring. Nede på jorden igen er der prøvedyk i pool, hvis du lægger vejen forbi Nyborg, men er du mere til en oplevelse for 2 i Odense, kan lægge vejen forbi et madkursus hos Matzens Madværksted.

Hvis du vil nyde Lillebælt og skovene omkring, kan du læse mere om alle de oplevelser, Naturpark Lillebælt har at byde på i vores guide lige her.

Oplevelser for 2 i Jylland

Der venter også oplevelser for 2 i Jylland, og en af de helt særlige oplevelser, som du ikke finder andre steder i landet, er Sort Sol. I den sønderjyske marsk kan du opleve stærenes særegne dans, hvor de flakser rundt i store flokke på op mod 1 million fugle på jagt efter et sted at sove. Bliver det for landligt, kan du søge mod Aarhus og oplevelser for 2. Her serverer Njord Gin smagsprøver fra deres destilleri, som tager afsæt i den danske natur, og hvor ginen har smagsnoter af havtorn og lyngblomst. Skal du have din veninde med på en oplevelse, så læs vores indlæg om, hvad du kan lave med din veninde her, eller sæt kursen mod Vestjylland for prøve surfing i Cold Hawaii.

 

Tur - retur

Når du køber en oplevelse hos Truestory kan du altid få den byttet, hvis du finder en oplevelse, som passer bedre til dig, og den du skal af sted med. Derfor har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders gyldighed på oplevelsesbeviset

Har du spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning kan du ringe til kundeservice på 71 99 05 70 og få hjælp eller skrive til os her.

Find mere inspiration

Gaver til kæresten