Smag

Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant

(4)
Ry, Midtjylland, Danmark

Afholdes af værten Lyng Dal Hotel & Restaurant

  • Sprog: Dansk
  • Kan købes som gave eller bookes direkte

Hvad er inkluderet

  • 3-retters menu med sæsonens råvarer

Hvad skal der ske

Som det ligger der med sort bindingsværk, hvidkalkede mure og stråtag, er det landsbyidyl fra øverste skuffe, og når I træder ind i den familiedrevne restaurant, vil I straks mærke den gode stemning og opleve et serviceniveau, der ikke findes bedre. Køkkenet er et klassisk, dansk landkøkken, men med plads til at eksperimentere og inspirere. Vi selv, og gæsterne gennem tiden, er enige: Lyng Dal er virkelig et besøg værd!

Mød din vært, Lyng Dal Hotel & Restaurant

Verificeret og godkendt vært
4 Omtaler

4,9/5 stjerner på Google fra over 340 anmeldere. 5/5 stjerner på TripAdvisor. Gæsternes begejstring er et godt pejlemærke for Lyng Dal Restaurant, som er et familiedrevet hotel og restaurant. Deres store passion er at skabe gourmetoplevelser tilberedt af de bedste råvarer. På Lyng Dal Restaurant udvikles kreativiteten over det klassiske danske køkken, hvor råvarerne oftest findes i lokalområdet, hvad enten det er kød fra den nærliggende gård eller urter fra egen urtehave.

Giv som gave

Du kan selvfølgelig købe denne som oplevelsesgave. Med hurtig levering og nem booking efterfølgende. Vi tilbyder desuden fri bytte- og returret i 2 år.

Hvor er det henne

Oplevelser hos Truestory

Vi håndplukker de bedste oplevelser
Mere end 200.000 har allerede prøvet vores oplevelser
Vi samarbejder kun med de mest professionelle og engagerede værter

Praktisk information

Krav til deltagerne

Vi tilbyder prisgaranti

Sæson

Mulige tilkøb

Anden information

5 (4 omtaler)