Om Holm Cider

Holm Cider er en af verdens mest specialiserede cidersteder, og kan samtidig kalde sig Nordens største ciderbutik- og bar. Her følges kvaliteten og begejstringen for cider hånd i hånd, og Holm Cider står klar til at dele deres viden med dig.

 

 

Andre anbefaler Holm Cider

Per L
25. okt. 2022
Rigtig interessant eftermiddag, med smagning af masser af gode cidere. Jeg synes fremviseren var spændende at høre på, og fortalte mange sjove og vilde historier. Lærte en masse nyt om cider og andet.
Tobias F.
12. sep. 2022
Det var en god tur, hvor man kom rundt alle steder. Man kunne virkelig mærke at personalet var nørder omkring deres produkt, og af den grund var det nemt at spørge ind til alt. Man fik smagt meget bredere end hvad jeg troede, og jeg følte ikke man fik for lidt af noget.
 

Lær at smage forskel

Cider fra England er fyldig men med en bitter undertone. De franske har vinens kraft og champagnens bobler. De spanske er syrlige og friske. Og de danske? De danske er lavet af efterårets æbler og har et fint og boblende udtryk, der uden problemer kan måles mod udlandets store regioner, der gennem mange år har vist vejen, når det kommer til ciderproduktion. På smagningen vil du blive taget med rundt i verden og smage dig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde.

 

📍 I hjertet af København

 

Se mere fra Holm Cider

 
 

Læs også

Holm Cider

Læsetid: 3 min.

Thy Whisky

Læsetid: 3 min.

Smagninger i København

Læsetid: 2 min.