Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Kgs. Lyngby, Vedbæk

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Adrenalin

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Tag med på vandet & prøv kræfter med wakeboarding. Her får du grundig vejledning, før du slippes løs på vandet til sjove timer på vandet.

Aarhus C

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Natur

Vestkyst Safari med Outnature

Kom ud og se den smukke natur ved Løkken Strand med Outnature - Læs mere her.

Løkken, Skagen

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Kultur

Malekursus i Aarhus

Få styr på penselstrøgene og bliv inspireret af nye farver, former og metoder. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren

Viby J

Kultur

Malekursus i København

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Måløv

Ansigtsbehandling til mænd og kvinder

Ansigtsbehandlinger kan være meget forskellige, og hvad der passer til lige præcis til dig, passer ikke nødvendigvis til en anden. Det afhænger nemlig meget af hudtype, hvilke præferencer den enkelte har og hvordan man slapper bedst af.

Længere nede finder du inspiration til at finde den ansigtsbehandling, du har brug for. Alle ansigtsbehandlingerne er udført af uddannet personale, der kan give dig den vejledning, du har brug for, og alle behandlingerne foregår på professionelle klinikker.

Ansigtsbehandling i Aarhus

Hos Pure Nature får dit ansigt den bedste behandling; let ansigtsrens, peeling og ansigtsmassage. Huden bliver frisket op, og efter behandlingen får du en varm kop te, lidt nødder og chokolade. Hvis du leder efter en ansigtsbehandling i Aarhus, er Pure Nature en klar anbefaling.

Helle Thorup giver dig en hudanalyse før din ansigtsbehandling begynder, så du er garanteret, at produkterne er tilpasset din hud. Din hud bliver masseret og renset i dybden, og behandlingen afsluttes med en individuel produktvejledning, så du ved, hvilke produkter, der er gode til din hud.

Ansigtsbehandling i København

En ansigtsbehandling i København hos Arndal er med Murad Facial-produkter, og egner sig godt til alle tider på året, hvor huden i ansigtet er ekstra sårbar over for vind og vejr. Før og efter din behandling har du fri adgang til saltvandsboblebad, dampbad og sauna.

Hos Ni’mat udføres behandlingen med produkter fra Panpuri eller Kalahari Lifestyle. Din hud bliver renset i dybden og mens din ansigtsmaske får lov til at virke, får du en håndmassage. Din behandling bliver afsluttet med en god ansigtscreme.

Ansigtsbehandling i Aalborg

Mangler du en ansigtsbehandling i Aalborg, skal du lægge vejen forbi House of Wellness. Du får en ansigtsrens, 2 ansigtsmasker og massage, så din hud får den bedste start på dagen. Efter behandlingen serveres der også lidt lækkert til ganen.

Hvis du vil have byttet din ansigtsbehandling

Her på siden har vi anbefalet de bedste ansigtsbehandlinger, men derfor kan det alligevel godt blive aktuelt at bytte ansigtsbehandlingen. Når du køber en oplevelse hos Truestory, skal du huske, at du:

Altid har 14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål vedrørende din ansigtsbehandling, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig.