Ansigtsbehandling til mænd og kvinder

Ansigtsbehandlinger kan være meget forskellige, og hvad der passer til lige præcis til dig, passer ikke nødvendigvis til en anden. Det afhænger nemlig meget af hudtype, hvilke præferencer den enkelte har og hvordan man slapper bedst af.

Længere nede finder du inspiration til at finde den ansigtsbehandling, du har brug for. Alle ansigtsbehandlingerne er udført af uddannet personale, der kan give dig den vejledning, du har brug for, og alle behandlingerne foregår på professionelle klinikker.

Ansigtsbehandling i Aarhus

Hos Pure Nature får dit ansigt den bedste behandling; let ansigtsrens, peeling og ansigtsmassage. Huden bliver frisket op, og efter behandlingen får du en varm kop te, lidt nødder og chokolade. Hvis du leder efter en ansigtsbehandling i Aarhus, er Pure Nature en klar anbefaling.

Helle Thorup giver dig en hudanalyse før din ansigtsbehandling begynder, så du er garanteret, at produkterne er tilpasset din hud. Din hud bliver masseret og renset i dybden, og behandlingen afsluttes med en individuel produktvejledning, så du ved, hvilke produkter, der er gode til din hud.

Ansigtsbehandling i København

En ansigtsbehandling i København hos Arndal er med Murad Facial-produkter, og egner sig godt til alle tider på året, hvor huden i ansigtet er ekstra sårbar over for vind og vejr. Før og efter din behandling har du fri adgang til saltvandsboblebad, dampbad og sauna.

Hos Ni’mat udføres behandlingen med produkter fra Panpuri eller Kalahari Lifestyle. Din hud bliver renset i dybden og mens din ansigtsmaske får lov til at virke, får du en håndmassage. Din behandling bliver afsluttet med en god ansigtscreme.

Ansigtsbehandling i Aalborg

Mangler du en ansigtsbehandling i Aalborg, skal du lægge vejen forbi House of Wellness. Du får en ansigtsrens, 2 ansigtsmasker og massage, så din hud får den bedste start på dagen. Efter behandlingen serveres der også lidt lækkert til ganen.

Hvorfor booke hos Truestory?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning

Spaophold – Find de bedste ophold med spa her

Læsetid: 11 min.

Spaophold i Jylland

Læsetid: 6 min.

Spaophold for begyndere

Læsetid: 12 min.