Wellness to your woman

Der er en grund til, at wellness bliver omtalt som en klichégave, for der bliver givet mange wellnessoplevelser, når kreativiteten ikke rækker så langt. Men er der noget at sige til det? Wellness er altså også bare en sikker vinder.

Det store overblik

Har hun det store overblik derhjemme? Så tag med hende en tur op i luften og se tingene fra hendes perspektiv.

Hurtig hjertebanken

Julen er hjerternes fest, men det er ikke julehjerterne, der banker hurtigt her. Det er hendes hjerte, når hun skal på en adrenalinfyldt oplevelse.

En aften uden opvask

Uden mad og drikke dur helten ikke. Tag hende med på en oplevelse, hvor hun ikke selv står bag gryderne i køkkenet.

Hvorfor give en oplevelse fra Truestory som gave?

De sidste par måneder har vinteren hver morgen og hver aften spist en bid mere af dagen. Der er blevet færre lyse timer og de timer på dagen, hvor solen burde stå højest på himlen, har der ikke været andet end skyer i forskellige grå nuancer, der har holdt solen godt gemt væk.

Heldigvis vender det, når december nærmer sig, for så tændes lyskæderne i gaderne, og i villakvartererne hænges kæderne over træer og buske, så lyset kommer til at fylde igen. Så rykker de fleste af os sammen indenfor, tænder adventskransen og samles om kalenderhygge og julebag.

Og nu vi er ved det, har du så styr på en adventsgave til hende? Nå ikke? Så er det heldigt, at vi længere nede på siden har samlet nogle idéer til adventsgaver, så du kan give hende 1 oplevelse hver søndag.

1. søndag i advent

December er for mange en tid, hvor der skal gøres klar til juledagene efter den 24. december, og hurtigt bliver måneden fyldt med gaveshopping, kagebagning og planlægning af familiejulefrokosterne. Der er nemlig ret mange ting, der skal være styr på, før det rigtigt kan blive jul, og de fleste bryder sig heller ikke om at gå på kompromis med for mange af traditionerne.

På et madkursus lærer hun de grundteknikker, der er brug for inden, at køkkenet skal være klar til alle juleforberedelserne med bagning og stegning.

2. søndag i advent

December er ikke året varmeste måned, og tanken om at hoppe i våddragten og tage en tur på havet omkring juletid ligger nok lang fra de flestes opfattelse af, hvad en fed oplevelse er.

Ikke desto mindre er det værd at overveje, om Stand Up Paddle i Cold Hawaii ikke kunne være en god adventsgave til hende her 2. søndag i advent. Èn ting er det kolde gys, hvis ikke hun mestrer at holde balancen på surfboardet, og derfor må en tur i baljen, en anden ting er saunaens varme, som er belønningen for at have holdt kulden på vandet ud. Vekselvirkningen mellem kulden og varmen er godt for blodgennemstrømningen, så hun burde have varmen i kroppen resten af dagen præcis som ved vinterbadning. Er hun rigtig frisk, kan hun endda tage en tur i vandet igen efter saunaen.

3. søndag i advent

Der er styr på julemiddagen, og gaverne har hun sikkert købt for længe siden, så hvad mangler egentlig før, at det kan blive juleaften? Vinen.

En vinsmagning kan derfor være en god gave 3. søndag i advent. Her kommer hun på en rundtur i vine fra hele verden, der hver især har deres helt specielle kendetegn. Undervejs lærer hun om vinproduktion, om de forskellige druer, om dufte og smage. Hun kommer derfor hjem med en masse ny viden – og måske endda den vin, der skal drikkes juleaften.

4. søndag i advent

Nu kan vi nærmest ikke komme tættere på juleaften, for 4. søndag i advent markerer nemlig, at den 24. december er lige på trapperne – måske har den faktisk allerede indfundet sig?

Den sidste adventsgave til hende må derfor gerne være lidt festlig, og når noget skal fejres, er det passende at gøre det med champagne! Til champagne- og macaronsmagning ventes der ikke på, at nytårsaften indtræffer før, der poppes et par flasker champagne. Hvem ved? Det kan jo være, at én af de champagner, der skal smages på, bliver den nye nytårsfavorit.

Har du brug for flere idéer til adventsgaver til hende?

Du kan finde flere adventsgaver til hende her, hvor vi har samlet alle vores oplevelser. Der er over 300 forskellige oplevelser fordelt rundt omkring i Danmark, så vi håber, at du kan finde den helt rigtige adventsgave til hende her.

Det kan jo godt ske, at den adventsgave, du har købt til hende af den ene eller den anden grund, skal byttes, men heldigvis er det ikke besværligt. Hos Truestory har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af adventsgaven til hende, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.